Valilik rögarda bulunan ceninlerle ilgili açıklama yaptı

Valilik rögarda bulunan ceninlerle ilgili açıklama yaptı

Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada, hastane rögarında bulunan iki ayrı cenin ile ilgili yapılan araştırmada personelin bir kusurunun olmadığının anlaşıldığı belirtildi.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin pis su atık rögarında bir ay içerisinde bulunan iki ayrı cenin ile ilgili olarak Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi rögarında bulunan ceninler ilgili yapılan araştırma sonucu, 02 Mart 2015 tarihi sabah saat 09.00 sularında hastane rögar temizliği sırasında hastanenin temizlik görevlisi tarafından 3-4 aylık cesamette cenin bulunduğu ve hastane idaresine haber verdiği idarenin de durumu savcılığa bildirdiği görülmüştür. Hastanemizde yapılmakta olan tıbbı gebelik sonlandırma işlemleri sonrası gebelik materyalleri, ilgili yönetmelik doğrultusunda belediyeye teslim edilmektedir.
Bu tarih ve yaklaşık bir ay önce meydana gelen mezkûr olayla ilgili olarak hastanemizin ve çalışanlarının herhangi kusur ve ihmallerinin olmadığı yapılan araştırmalar sonucunda anlaşılmış olup konunun aydınlatılması için adli sürecin sonuçlanması beklenmektedir” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.