Vali’nin takımı basını sahadan sildi

Vali’nin takımı basını sahadan sildi

Vali’nin takımı basını sahadan sildi


Gerçek Gazetesi
Aydın Valisi Erol Ayyıldız"ın çıkardığı takım ile basın mensuplarından oluşan takımların karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf Vali Erol Ayyıldız"ın takımı oldu. 18-4 gibi farklı bir skor ile biten maçın yıldızı ise Aydın Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Sırrı Akbay oldu.
Adnan Menderes Üniversitesi Kapalı Spor Salonu"nda gerçekleşen maçta Vali Erol Ayyıldız"ın takımında Vali Yardımcısı Hayrettin Çiftçi, Aydın Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Sırrı Akbay, Aydın Valiliği Özel Kalem Müdürü Nurullah Karaoğlan, ADÜ Genel Sekreteri Fatih Kurşun, Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinde görevli emniyet müdürü Mehmet Karaoğlan, Gençlik Spor Müdürlüğünde görevli Cemal Kahriman yer alırken basın mensuplarının takımı İHA Aydın Bölge Müdürü İbrahim Kılınç, İHA Aydın Muhabirleri Mehmet Barlas, Mehmet Sarıkaya, Haber Türk Aydın Muhabiri Durmuş Ali Kılınç, DHA Aydın Muhabiri Cem Ulucan, CHA Aydın Muhabiri Osman Akçay, Hedef Gazetesi Muhabiri Umut Dabbağ, Akgül Medya Grup İmtiyaz Sahibi Mehmet Akgül ve TRT Aydın Muhabiri Abdurrahman Fırat"tan oluştu.
Maça hızlı başlayan Vali Ayyıldız"ın takımı üst üste bulduğu gollerle basın mensupları karşısında ezici bir üstünlüğe sahip oldu. Maçın son bölümlerinde toparlanan basın mensupları 4 gol bulmalarına rağmen aradaki farkı eritemedi. Vali Ayyıldız ve Sırrı Akbay"ın forvet hattında görev yaptığı maçta ikili attıkları gollerle yıldızlaştılar. Özellikle Sırrı Akbay attığı çalım ve gollerle dikkat çekti. Basın mensuplarının takımını koruyan Osman Akçay ise yediği gollere rağmen kurtarışlarıyla ön plana çıktı.
Maç 18-4 Vali Erol Ayyıdız"ın takımının üstünlüğü ile sona ererken taraflar önümüzdeki günlerde maçın rövanşını yapma kararı aldı. Basın mensupları yenilgi için parke sahaya yabancılık çektiklerini ve maçın oynanacağı sahada antrenman yapmadan sahaya çıktıklarını belirtip yenilginin sebebi parke saha olduğunu kaydetti.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.