Van depremi fotoğrafları sergisi internette yayınlandı

Van depremi fotoğrafları sergisi internette yayınlandı

Van depremi fotoğrafları sergisi internette yayınlandı

Gerçek Gazetesi
Sökeli Fotoğraf Sanatçısı Tufan Dinarlı Van"da meydana gelen deprem felaketinden sonra çektiği fotoğrafları internet ortamında sergiledi.
www.fotobelgesel.net adresinde açılan Tufan Dinarlı"nın Van depremi sergisinde Van da meydana gelen ikinci depremde yıkılan Bayram Oteli"nin yıkılmadan önce çekilmiş son fotoğrafı da yer alıyor.
Van"da meydana gelen depremden bir süre sonra kente gittiğini söyleyen sanatçı, gözlemlerini şöyle anlattı;
“Uçaktan indiğimde hava soğuktu, kentte şaşkınlık ve korku vardı tabii bir de güvensizlik. Kimse yıllarca başını soktuğu konutlara güvenmiyor artçı sarsıntılar panik ve korkunun artmasına yol açıyordu. Herkes kentten ayrılmak istiyordu yaşadıklarını unutmak için -yaşananlarla yüzleşmek yerine onlardan kaçmak kısa sürede sorunu çözer gibi görünür, ama kanımca yaşanan sarsıntıyı ötelemekten başka bir işe yaramaz ve gidenler geriye dönünce belki de yaşanan sarsıntı daha da artacak“ dedi.
Van"da kaldığı süre içerisinde çektiği fotoğrafları internette fotobelgesel.net adresinde yayınlayan Tufan Dinarlı, ilk depremden sonra gittiğini, ikinci deprem olmadan önce geri döndüğünü söyleyerek bundan dolayı da sergisine “Van depremi: 7,2 ile 5,6 arası” adını vermiş.
www.fotobelgesel.net internet adresinde Foto Galeri sayfasında yayınlanan sergide sanatçının bu iki yıkım arasında çektiği fotoğraflar Van depreminin yarattığı yıkımı gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.