VAN’dan SÖKE’ye KÖTÜ HABER

VAN’dan SÖKE’ye KÖTÜ HABER

Baba Kır, ”Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri ile görüşüp çocuğumun geri getirilmesini isteyeceğim.” dedi.Anne Ayşe Kır ise, ”Benim kızım kaçırıldı ve bir an evvel bulunmasını istiyorum”dedi.

Gerçek Gazetesi / Yılmaz ÖLMEZ
Söke, Van’dan gelen haberle 2. kez şoka girdi. Van Çatak’ta görev yapan Polis Memuru Nadir Özgen 2011 yılında PKK’lı 3 kişi tarafından kaçırılmış ve yaklaşık 2 yıl süren görüşmeler sonucunda serbest bırakılmıştı. Özgen‘in ailesi ile buluşması sevinç gözyaşlarına dönüşmüştü.
Van’dan bir kez daha üzücü haber geldi. Sökeli Ayşe-Ali Kır çiftinin Van’da okuyan kızları Behiye Kır, 6 Aralık ta rihinde aniden ortadan kayboldu. Bunun üzerine Van’a giden baba Ali Kır kızının PKK tarafından kaçırıldığını öğrendi.
Kızı ile 6 Aralık tarihinde telefonla görüştükten sonra bir daha bağlantı kuramadığını söyleyen baba Ali Kır, geçen Salı günü İzmir’den havayolu ile Van’a gitti ve kızının Cumartesi gününden bu yana görülmediğini öğrendi. Ancak Üniversite çevresinden edindiği bilgilerin ardından şok açıklamalarla yıkıldı. Tuncelili olduğu öğrenilen bir öğrenci tarafından sürekli beyninin yıkandığı ve PKK’nın dağ kadrosuna götürülebileceği iddiaları babayı yıktı. 
“Çocuğumuzun hayatından endişe duyuyoruz. Çocuğumuz 13 günden bu yana kayıp.” diyen baba Ali Kır şok iddialarda da bulundu. Baba Kır’ın iddiaları yenilir yutulur cinsten değil. Zira 3. sınıfta okuyan bazı PKK sempatizanı öğrenciler okula yeni gelen öğrencilerin beynini yıkıyor. Baba Kır, ”Çocuğumuzun hayatından endişe duyuyorum. Emniyetten bana söylenen bin tane kayıp başvurusu olduğu. Ben kızımın bulunmasını istiyorum. Benim kızım Atatürkçü ve Cumhuriyet çocuğu. Ben Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne karargâh kuracağım. Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilleri ile görüşüp çocuğumun geri getirilmesini isteyeceğim.” dedi.
Anne Ayşe Kır ise, ”Benim kızım kaçırıldı ve bir an evvel bulunmasını istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.