VATAN PARTİSİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

VATAN PARTİSİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Av. Genişel sözlerine “Emperyalizm topluma her şeyin tüketilir olduğunu dayatırken, 8 Martlar da bundan nasibini alıyor." dedi.

Gerçek Gazetesi

Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı parti binasında gerçekleştirilen açıklamada Vatan Partisi Öncü Kadın Aydın İl Başkanı Av. Zühre Genişel “Olağanüstü günlerden geçiyoruz. Olağanüstü koşulların bize dayattığı çözümlerin eşiğinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyoruz.”  dedi.

Açıklamaya Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak ve Vatan Partisi Efeler İlçe Başkanı Saniye Duman da destek verdi.

     Av. Genişel sözlerine “Emperyalizm topluma her şeyin tüketilir olduğunu dayatırken, 8 Martlar da bundan nasibini alıyor. 8 Mart hediyelerin alınıp verildiği, eğlencelerin tertip edildiği, bu mücadele gününün romantikleştirildiği, bir tüketim biçimine dönüştürüldüğü ve kadınların buna rağbet göstermesinin beklendiği, özetle kadını kendine yabancılaştıran bir gün oldu.

Oysa biraz önce de söylediğimiz gibi olağanüstü günlerden geçiyoruz. Ordumuz yurt genelinde ve Afrin’de, ABD ve onun donattığı terör örgütleri ile savaşıyor. Vatan Savaşı verdiğimiz bugün, 8 Mart’ın yeniden ele alınmasına ve önümüzde duran sorunların çözümüne odaklanmaya ihtiyacımız var. 

Bu nedenle bugün 8 Mart ne sadece kutlama ile yetinilecek, ne yakınarak zaman kaybedilecek, ne de bayram yapılacak bir gün değil.” diyerek devam etti.

8 Mart’ın önemini ve bugünün şartlarındaki önemini dile getiren Av. Genişel “İhtiyacımız 8 Martları, emperyalizme karşı bütün kadınları bağımsızlık mücadelesinde birleştirme günü yapmaktır.” dedi.

Her toplum önündeki sorunu çözmek için odaklanır diyen Av. Genişel Türkiye’nin önündeki sorunları ve çözümlerini sıraladı:

  • Türk Silahlı Kuvvetlerinin ülkemizin ve bölgemizin bütünlüğünü tehdit eden terör koridorunu bitirmeye yönelik Zeytin Dalı Operasyonunu,
  • Tüketim ve borçlanma ekonomisi ile bağımsızlığımıza vurulan ekonomik prangadan kurtulma gereğini,
  • Dışa bağımlılığın son bulabilmesi için üretim ekonomisine adım adım geçilme zorunluluğunun her gün daha çok yaşamımıza girdiğini,
  • Amerikan emperyalizminin bölgemizden sürülüp atılması için bölgesel birliğin güçlenerek devamının sağlanması zorunluluğunu,
  • Suriye ile bir köprü kurulması mecburiyetini,
  • İktidarın gericiliği nedeni ile Cumhuriyet Devrimlerinin eritildiğini ve bu nedenle Cumhuriyet devrimlerine olan ihtiyacını elle tutulur hale geldiğini, toplumun her kesiminde aydınlanma ihtiyacının arttığını,
  • Yükselen Asya’nın -sadece Bir Kuşak Bir Yol Projesi’nin- bile genel olarak insanlığın, özel olarak ülkemizin gelişmesine hizmet edeceğini görmek ve anlamak çözüme ulaşmamızı sağlayacak tek yoldur.

     Sorunların ve çözümlerin 8 Mart’ın görevini belirlediğini dile getiren Av. Genişel “Görevimiz en başta Mehmetçiğin yanında yer almak, toplumun vicdanı olmak, tüm milleti birleştirmektir.

Biz Öncü Kadınlar 8 Martta görevlerimize odaklanıyoruz. Vatan Savaşı’nı kesin zaferle taçlandıracak,  ülkemizi borçlanma tuzağından kurtarıp üretim ekonomisini inşa edecek, komşularla dostluk ve işbirliğini geliştirecek, aydınlanma hareketine önderlik edecek milli hükümeti kurulması için çalışıyoruz.

Bunun ilk adımı olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Öncü Kadınlar sokaklarda, meydanlarda kısacası her yerde Türkiye’nin tek gerçek çözümü olan Vatan Partisi programını milletimiz ile buluşturarak, Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in önce Cumhurbaşkanı adayı sonra da Cumhurbaşkanı seçilmesini sağlayacağız. 

Kollarımızı sıvadık. Vatanın bütünlüğü, milletin birliği yolunda görevlere atıldık.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.