Vatandaş Başkan Süleyman Toyran’a teşekkür etti, bağrına bastı

Vatandaş Başkan Süleyman Toyran’a teşekkür etti, bağrına bastı

“BİR SÖZ DAHA YERİNE GELİYOR”

Gerçek Gazetesi / Levent TUNCER

Söke ilçe merkezinde gerçekleşen temizlik harekatı, Söke’ye bağlı mahallelerde de başladı. Bağarası Mahallesinde mezarlık temizliklerinin yanı sıra okulların bahçe temizlikleri ve ağaç budamaları yapıldı. Kuru otlardan içine girilmez hale gelen Bağarası Mahallesi eski ve yeni mezarlık alanlarında temizlik çalışmasının yanında, kabirler badanalandı, gerekli noktalar ilaçlandı. Yıkık duvarları onarıldı. Bağarası Muhtarı Ahmet Özdemir; mezarlık temizlik çalışmasını “Bağarası tarihinde böyle temizlik görmedi” ifadesiyle anlattı. Söke Belediyesi kadın işçilerinin Bağarası otogarından, Koçarlı çıkışına kadar olan ana caddede de kaldırım temizlikleri vatandaşlardan tam not aldı. Önümüzdeki günlerde mahallede bulunan dere ve su kanallarının temizliği ile ilgili de çalışma yapılacak.

“BİR SÖZ DAHA YERİNE GELİYOR”

Seçim öncesinde Bağarası Mahallesine yaptığı ziyaretlerde Çiçek Sokak sakinlerinin dertlerini dinleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Çiçek Sokağa verdiği sözü unutmadı. Yapılan çalışmaları incelemek üzere Bağarası Mahallesi’ne giden Başkan Toyran, Çiçek Sokağa ekibiyle çıkarma yaptı. Başkan Toyran’ı karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar; bugüne kadar ilk kez bir belediye başkanının kendilerini ziyarete geldiğini ifade ettiler. Yol kaplamasının ve su giderlerinin yapılmasını isteyen vatandaşlara; “Bayramdan sonra sıkıntınız kalmayacak” sözü veren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, önümüzdeki haftadan itibaren gerekli çalışmaların başlaması talimatını verdi.

“VATANDAŞTAN TAKDİR”

Bağarası Mahallesi’nde çarşı merkezinde vatandaşlarla selamlaşan ve sohbet eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, sık sık “Allah Razı Olsun” duası ile karşılaştı. Vatandaşlar Bağarası Beldesi’nde yapılan çalışmalardan dolayı takdirlerini ve teşekkürlerini ifade ettiler.

“TÜM MAHALLELERE HİZMET GİDECEK”

İlçe merkezinde ve Bağarası’nda olduğu gibi bağlı tüm mahallelere benzer hizmetlerin gideceğini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Söke merkezde verdiğimiz hizmeti mümkün olduğunca tüm mahallelerimizde vermeye gayret edeceğiz. Yeni mahallelerimizde çöp konteynırı ve toplama bazı sıkıntılarımız var bunu biliyoruz. Zaman içerisinde buda çözülecek. Bağarası’nı eskisinden daha iyi hale getirebilmek için sözlerimiz vardı, bunları yerine getireceğiz. Burada vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlere güç ve şevk veriyor” dedi. Bağarası Çiçek Sokak’ta yapılacak çalışmaların orada yaşayan halk için önemini bildiğini belirten Başkan Toyran; “Bayramdan sonra çalışma programımız içine aldık. Orada parke taşı ve yağmur suyu hattı çalışmasını yapacağız” dedi.

Seçim sonrasında mahalleye dönüşüm sürecinde bazı sıkıntıların yaşandığını ancak taşların yerine oturmaya başladığını ifade eden Bağarası Mahalle Muhtarı Ahmet Özdemir; “Mezarlıklarımız pırıl pırıl oldu, tarihinde bu kadar temizlenmemişti. Tüm sıkıntıların zaman içinde giderileceğinden eminiz, belediyemizin çalışmalarından memnunuz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.