VATANDAŞ SIRTINI DÖNDÜ  YÜZÜNE DAHİ BAKMADILAR

VATANDAŞ SIRTINI DÖNDÜ YÜZÜNE DAHİ BAKMADILAR

34.Geleneksel İncirliova Deve Güreşi Festivali’ne giden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a vatandaşlar sırtını döndü yüzüne bakmadı. Vatandaşları selamlamak için deve güreşi alanında gezen Yavuz’a vatandaşlar tepkisiz kaldı.

34.Geleneksel İncirliova Deve Güreşi Festivali nedeniyle vatandaşlar ve siyasiler İncirliova Deve Güreşi alanına akın etti. Belediye başkanları, milletvekilleri ve çok sayıda siyasetçi de deve güreşlerini izlemek için İncirliova’ya gitti. Deve güreşlerinden önce geleneksel hale gelen siyasilerin vatandaşları selamlamasında ilginç görüntüler meydana geldi.

haber-ici--01-002.jpg

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve beraberindekiler alana girdikten sonra vatandaşları selamlamak istedi. Ancak Metin Yavuz’un gezdiği bölümlerdeki vatandaşların hiçbiri Yavuz’a selam vermedi. Uzun süre dolaşan Yavuz’a tepki göstermeyen vatandaşların birde sırtını dönmesi Yavuz’a şok yaşattı.

haber-ici--03-002.jpg

Deve güreşlerini izlemek için alana gelen vatandaşlardan beklediği ilgiyi göremeyen AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un moralinin bozulduğu ve selamlamayı bırakıp yanındakiler ile sohbet ettiği kameralar tarafından an be an kaydedildi.

haber-ici--02-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.