Vatandaşın intihar inadı polis ve itfaiye ekiplerini canından bezdirdi

Vatandaşın intihar inadı polis ve itfaiye ekiplerini canından bezdirdi

Aydın’da sürekli intihar girişimleri ile polis ve itfaiye ekiplerinin yakından tanıdığı şahıs ekipleri adeta canından bezdirdi.

Bir intihar girişiminden vazgeçirilip hastaneye götürülen şahıs, hastanede psikolog doktor beklenirken servisten kaçıp bir daha intihar girişiminde bulundu.

 

Aydın’da yaşayan ve son günlerde sık sık intihar girişiminde bulunarak hem ekipleri hem de vatandaşları zora sokan G.H. isimli şahıs, Aydın-Denizli Karayolu üzerinde bulunan üst geçide çıkıp intihar edeceğini belirtti. Bunun üzerine çevrede güvenlik önlemi alan polis ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri karayolunu trafiğe kapatıp bölgede güvenlik tedbiri aldı.

Ekipler tarafından ikna edilen şahıs G.H. isimli erkek şahıs 112 Ambulansında sağlık ekiplerine zorluk çıkarınca polis nezaretinde ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık görevlileri tarafından da sık sık kalkıştığı intihar girişimlerinden dolayı yakından tanınan G.H.’nin tedavisi için tatil günü olması nedeniyle evinden psikolog çağrıldı. Serviste psikolog beklediği sırada ayağa kalkıp koşarak hastane dışına çıkan şahıs bu defa Hastane’nin yanında yapılmakta olan ek bina inşaatına çıktı. Polis ve itfaiye ekiplerini uzun süre uğraştıran şahıs görevliler tarafından inşaattan atladığı sırada yere düşmeden yakalandı.

 

Sürekli aynı şekilde intihar girişiminde bulunduğu belirtilen G.H., ekipleri adeta canından bezdirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.