VATANDAŞIN YARDIMINA ÇERÇİOĞLU KOŞAR

VATANDAŞIN YARDIMINA ÇERÇİOĞLU KOŞAR

HİZMET ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN İŞİDİR

Gerçek Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Cumhur İttifakının AKP'li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'ın tuhaf açıklamalar yaptığını söyledi.

ÇERÇİOĞLU ESNAFIN, ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN YANINDA

Bora Mersin yaptığı açıklamada; "AKP Aydın vekili Mustafa Savaş yorgunluktan mıdır, yoksa Özlem Çerçioğlu karşısında kaybedeceğini bildiği için mi böyle davranıyor bilinmez ama her geçen gün bir birinden tuhaf açıklamalar yapmaya devam ediyor. Özlem Çerçioğlu bugüne kadar esnafın, çiftçinin, üreticinin yanında durup aracıları, komisyoncuları aradan çıkararak vatandaşa ucuz et, ucuz yem, ucuz süt sağladı. Sayın vekil daha geçen gün Hazine ve Maliye Bakanınız Berat Albayrak ve partinizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tıpkı Özlem Çerçioğlu’nun Ege Et, Ege Yem ve Ege Süt gibi projelerine benzer tanzim satış yerleri kurulacağını, aracıyı, komisyoncuyu aradan çıkartmanın şart olduğunu söyledi." dedi.

VATANDAŞIN YARDIMINA ÇERÇİOĞLU KOŞAR

Üreticinin perişan olduğunu belirten Polat Bora Mersin; "Hanginize inanacağımızı şaşırdık. Ya sen ne söylediğinin farkında değilsin ya da hükümetinle, partinle ters düştün. Yatırım politikalarınız yüzünden üreticinin elinde ürün kalır, perişan olur Çerçioğlu koşar. Vatandaşın yarasını sarmaya, iğnesini yapmaya Çerçioğlu koşar.  Pahalılıktan et yiyemez, süt içemez Çerçioğlu koşar. Yem alamaz hayvanı aç kalır Çerçioğlu yetişir. Tohum bulamaz Çerçioğlu dağıtır. Peki, bu başkan Çerçioğlu 4 yıldır bunca hizmete koşarken, sen kaç yıldır vekilsin, iktidarın bunca yıldır ülkenin başında, siz ne yaptınız Aydın’a demezler mi? Hastane mi, havaalanı mı, otoban mı?" dedi.

HİZMET ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN İŞİDİR

Büyük Menderes Nehri'nin ıslahı konusuna da değinen Polat Bora Mersin; "Menderes’i bile ıslah edemediniz daha geçenlerde taştı millet perişan oldu. Yaptığın hali hazırda hiç bir şey yok. Hizmet Özlem Çerçioğlu’nun işi, asıl sen bu süslü laflarınla vatandaşın gözünü boyama peşindesin. Ama bu millet sizin yüzünüzden ne kadar aç olursa olsun senin bu sözlerine tok bilesin." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.