Vatandaşlar ankete yoğun ilgi gösteriyor

Vatandaşlar ankete yoğun ilgi gösteriyor

Vatandaşlar ankete yoğun ilgi gösteriyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Sökeli vatandaşlar, Söke Belediyesi Hizmet Binası"nda Söke Belediyesi"nin 5 yıllık çalışmalarının planlandığı ve kayıt altına alındığı stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen ankete duyarlılıkla yaklaşıyor.
Gün boyunca çeşitli işlemler için Söke Belediyesi"ni ziyaret eden vatandaşların girişte kurulan standdaki anketi özenle doldurduğu gözlenirken, görevli belediye personelleri de gösterilen ilgiden bir hayli memnun.
Söke Belediye Stratejik Planlama Ekibi"nin Dış Paydaş ve Vizyon Proje anketi olarak iki kategoride tasarladığı ankette, konu başlığına ilişkin çeşitli soruların bulunmasının yanısıra öncelikli olarak 5 yıllık süreçte hangi projelerin gerçekleşmesi gerektiği sorusu vatandaşlara yöneltiliyor.
Öte yandan Söke Belediye Stratejik Planlama Ekibi"nden alınan bilgilere göre, vatandaşların görüş, öneri ve şikayetlerini de belirtebileceği anket için ilerleyen günlerde Novada Outlet ve Çarşamba pazarında da stand kurularak ankete daha geniş katılımda bulunulması sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.