VE ARTIK SÖZ YARGIDA

VE ARTIK SÖZ YARGIDA

Söke CHP Delege seçimlerinde başta Aydın BŞB. Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere birçok siyasetçi ve gazeteciye yönelik olarak sahte kimlikle sosyal medyada iftira yorumları yapan sahte sitenin kullanıcısına karşı maddi ve manevi olarak açılan dava başlı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP'li kadın ve erkek yöneticiler, Gazeteci Durmuş Tuna ve basın mensuplarına yönelik sahte hesaptan yapılan saldırıların hesabı sorulmaya başlıyor.


Sahte sosyal medya hesabından alçakça ve ahlaksızca paylaşımları yaptığı anlaşılan Adalet Çopur, 21 Mayıs tarihinde yargı önünde hesap verecek.
Bilindiği üzere iftiraların ve hakaretlerin çıkış noktası olan sosyal medya hesabına yönelik yapılan inceleme sonucunda Adalet Çopur ismine ulaşılmıştı. Başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere mağdurların şikayetçi olması üzerine konu yargıya taşınmıştı.

ARTIK SÖZ YARGIDA

Şimdi davanın seyrinin ne olacağı ve yaptıkları delillerle sabit olan şüpheli şahsın nasıl bir savunma yapacağı ve bunun sonucunda ceza alıp almayacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.