VEKİL YAVUZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

VEKİL YAVUZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR?

AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Aydın Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı’nda görevli Serkan D. isimli devlet memurunu özel ofisine çağırtarak adamlarına dövdürdüğü haberi gündeme bomba gibi düştü.

Serkan D. isimli memurun darp raporu aldığı da gelen bilgiler arasında. 
Aydın Yeni Haber kaynaklı haberin devamının geleceği konuşuluyor. Aydın Yeni Haber'den Veysel Karahan konuyu birinci ağızdan doğrulattıklarını ve nahoş olayın nedenini de açıklayacaklarını belirtti.  

SÖKE VERGİ DAİRESİNDE DE ÇİRKİNLİĞE İMZA ATMIŞTI
Mart ayının son günlerinde de pandemi önlemleri nedeniylebir bir kadının Söke Vergi Dairesinde ödemesinin yapılmaması konusu şikayet üzerine kendisine iletilen Vekil Yavuz skandala imza atmıştı. 
Gizemli partilisinin şikayei üzerine 10 dakika gibi kısa bir sürede Söke Vergi Dairesine giden Vekil Yavuz, tahsilat işlemini yapmayan bir erkek memurun annesine küfür etmişti. Vekil Yavuz bununla da yetinmemiş ve kadın memurların duyacağı şekilde defalarca çirkin sözler sarf etmişti. 
Vekil Yavuz'un sebep olduğu bu çirkin olay da kurumun güvenlik kamerasına yansımıştı. 

ADÜ REKTÖRÜNDEN DE İHALE İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ
Vekil Yavuz'un vukuatı bununla da sınırlı değil. 
Vekil Yavuz'un Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Akdemir'i makamında ziyaret ettiği ve ismini verdiği kişiye ihale vermesi yönünde baskı uyguladığı iddia edilmişti. 
Aydın basınının duyurduğu habere göre; Rektör Akdemir'in konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilettiği belirtilmişti. 

AKP TABANI VEKİL YAVUZ'UN İSMİNİN BU GİBİ OLAYLARA KARIŞMASINDAN RAHATSIZ
Vekil Yavuz'un isminin bu gibi olaylarla sıkça anılır olması Sökelileri rahatsız ediyor. 
Yıllar sonra Söke'den milletvekili çıkarma mutluluğu yaşayan AKP tabanı ve Söke halkı durumdan oldukça rahatsız. 
Bu durumun Söke'ye zarar verdiği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir dahaki seçimde Söke'yi cezalandırmasından ve seçilecek sıradan Söke'ye kontenjan vermemesinden çekiniliyor.

PARTİ KONGRELERİNİ TAKİP ETMEYİP, AYDER YAYLASI'NA GİTMESİ DE TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Daha önce de Aydın'da gerçekleşen AKP kongrelerini takip etmeyip, Ayder Yaylası'nda piknik yaptığı bilinen Vekil  Yavuz bu davranışıyla da eleştirilmişti  
Bugün gerçekleştirilen MHP Söke İlçe Kongresine katılan Vekil Yavuz için partilileri; "Kendi partisinin Aydın'daki kongrelerini takip etmeyip, MHP'nin Kongresine katılması ilginç. AKP Genel Merkezinden uyarı almış olabilir" şeklinde yorum yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.