Voleybol gençler müsabakaları sona erdi

Voleybol gençler müsabakaları sona erdi

Voleybol gençler müsabakaları sona erdi

Aydın’da yapılan Türkiye Okullararası Voleybol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları sona erdi.
Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen, Okulsporları Federasyonunun 2014 - 2015 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Okullararası Voleybol Gençler (B) Kız-Erkek Grup Müsabakaları 04 - 07 Ocak 2015 tarihleri arasından Atatürk Spor Salonu, Aydın Lisesi Spor Salonu ve Mimar Sinan Spor Salonunda yapıldı. Oldukça çekişmeleri karşılaşmalara sahne olan grup maçlarına Aydın’da de dahil olmak üzere Afyonkarahisar, Denizli, Isparta, İzmir, Uşak, Antalya, Konya, Balıkesir, Manisa ve Muğla illerinden 8 kız ve 8 erkek olmak üzere toplam 16 takımda yer alan yaklaşık 180 sporcu müsabakalara katıldı.
Erkekler kategorisinde Mimar Sinan Spor Salonunda yapılan müsabakalarda yarı finale katılmaya hak kazanan takımlar A Grubunda Uşak Fen Lisesi ve Denizli Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi; B Grubunda İzmir Özel Yamanlar Bedri Şaşal Anadolu Lisesi ve Isparta Spor Lisesi oldu.
Kızlar kategorisinde Atatürk Spor Salonunda ve Aydın Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalarda yarı finale katılmaya hak kazanan takımlar ise A Grubunda İzmir Özel Gelişim Koleji ve Muğla Bodrum Anadolu Lisesi ile B Grubunda Antalya Karatay Anadolu Lisesi şeklinde konuştu.
Türkiye Okullararası Voleybol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakalarında dDereceye giren takımlara madalya ve başarı belgesi, dereceye giremeyen takımlara da katılım belgesi verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.