Voleybol TÜRKİYE Şampiyonası sona erdi

Voleybol TÜRKİYE Şampiyonası sona erdi

Voleybol TÜRKİYE Şampiyonası sona erdi


ESSPOR'U 3-1 YENEN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ŞAMPİYON OLDU
Gerçek Gazetesi
Aydın'da bir haftadır devam eden Yıldız Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası İstanbul Büyükşehir Belediyespor"un şampiyonluğu ile tamamlandı.
Aydın Atatürk ve Mimar Sinan Spor Salonlarında 18-23 Mayıs tarihleri arasında yapılan şampiyonaya, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Ankara TED Koleji, Arkasspor, Bartın Ordu Yeri, Maliye Milli Piyango, Selçuk Belediyesi, Kayseri Melik Gazi, Es spor, SGK spor, Bosch, Samsun DSİ spor, Ziraat Bankası, Bursa Voleybol ve Malatya Belediye takımları katıldı.
Şampiyonanın son gününde Atatürk Spor Salonunda yapılan final müsabakasında, Esspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi. Maçın ilk setini Esspor 19-25 alırken, sonraki setleri 25-19, 25-23 ve 25-16 alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmayı 3-1 kazanarak şampiyon oldu.
Şampiyonada üçüncülüğü Galatasaray'ı 25-14, 26-24 ve 25-22 ile 3-0 yenen Ziraat Bankası kazandı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende, dereceye giren ilk dört takıma madalyaları ve kupaları ve rildi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.