Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Voleybol Turnuvası Tamamlandı

KUŞADASI'NDA ÖĞRETMENLERDEN OLUŞAN TAKIMLARIN KATILDIĞI VOLEYBOL TURNUVASINI KUŞADASI ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ KAZANDI

Gerçek Gazetesi
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Kuşadası merkezi ile belde ve köylerdeki ilköğretim, lise dengi okulların öğretmenleri arasında gerçekleştirilen voleybol turnuvası sona erdi.
Kuşadası genelindeki 14 ilköğretim okulu ile liselerde görev yapan öğretmenlerden oluşan takımların karşı karşıya geldiği turnuvada, Kuşadası Endüstri Meslek Lisesi şampiyon oldu.
31 Ekim tarihinde Uğur İnan Spor Salonu'nda başlayan voleybol turnuvası son derece zevkli maçlara sahne oldu. Soğucak Köyü İlköğretim Okulu'nu 2-0 yenen Güzelçamlı Mustafa Kemal İlköğretim Okulu, turnuvada 3. olurken, final karşılaşmasında ise Endüstri Meslek Lisesi ile Kuşadası İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Endüstri Meslek Lisesi, öğretmenlerarası voleybol turnuvasında Kuşadası şampiyonluğuna ulaştı.
Anadolu Kız Meslek ve Meslek Lisesi'ni yenen Makbule Hasan Uçar Lisesi 3. olurken, finalde ise Anadolu Otelcilik ve Turizm Lisesi ile Çakabey İlköğretim Okulu karşılaştı. Zorlu çeken karşılaşma sonunda Çakabey'i yenen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi birinciliğe ulaştı. Öğretmenler arasında büyük rekabet yaşanan voleybol turnuvasının final maçlarına özellikle öğrencilerin büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. Öğrencilerin bir taraftar gibi tribünlerden tezahürat yaptığı final karşılaşmasının ardından, şampiyon olan Endüstri Meslek Lisesi'nin öğretmenleri büyük sevinç yaşadı. Finalde mağlup olan Kuşadası İlköğretim Okulu voleybol takımını oluşturan öğretmenler ise son derece üzüldü. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.