Voleybol’da eğitim çalışanları şampiyon

Voleybol’da eğitim çalışanları şampiyon

Söke Kaymakamlığı tarafından organize edilen "Kaymakamlık Voleybol fiampiyonası"nda Salı akflamı Eğitim Sendikaları takımı flampiyonluk kupasını kucakladı.


Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi
Söke Kaymakamlığı tarafından organize edilen "Kaymakamlık Voleybol fiampiyonası"nda Salı akflamı Eğitim Sendikaları takımı flampiyonluk kupasını kucakladı.
Salı akflamı saat 21.00'de ilk olarak üçüncülük-dördüncülük karflılaflması Söke Un ile Söke İlçe Tarım Müdürlüğü arasında oynandı.
Söke Un setleri 3-2 kazanarak 3. İlçe Tarım ise 4. oldu.
fiampiyonluk maçı ise saat 22.00'den itibaren Söktaşile Söke Eğitim Sendikaları takımları arasında oynandı. Eğitim Sendikaları takımı oyuncuları üstün gayret göstererek Söktafl'ı 3-0 yendiler. Yenilmelerine rağmen Söktaştakımı oyuncularının da üstün performans sergiledikleri ve taraftar desteğini sürekli aldıkları görüldü. Söke Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası sonunda fiampiyonluğu Söke Eğitim Sendikaları elde ederken, Söktaşikinci, Söke Un üçüncü ve Söke İlçe Tarım Müdürlüğü takımlarına dördüncülük kupaları Söke Kaymakamı Celil Atefloğlu, Belediye Baflkan yardımcısı Hatice Sarınç tarafından verildi. Turnuvada ayrıca centilmenlik kupası da Özel Ayfle Havva Güven Koleji'ne verildi. Atilla Yazgan'ın kaptanlığını yaptığı Eğitim Sendikaları takımında ilçemizdeki değişik sendikalara üye eğitimciler Ali Akyıldız, Süleyman Duman, Cem Çelik, Kemal Arslan, Mustafa Dereli, Mehmet Toprak ve Uğur Tan Akdoğan yer aldılar.
Dün akflam oynanan maçlardan sonra kupalar dağıtılırken dört takımında önlerine birer küçük çocuk alarak kupaları onların almalarına öncülük yapıp spor sevgisi aflılamaya çalıfltıkları dikkat çekti. Ayrıca Söktaş çalışanları ve ailelerinin takımlarını sürekli desteklemeleri de dikkatleri çekti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.