Voleybolda Grup Maçları başladı

Voleybolda Grup Maçları başladı

Voleybolda Grup Maçları başladı

█ Gerçek Gazetesi
Yıldız Voleybol Okullar Arası Grup Müsabakaları, Aydın"da başladı.
Atatürk Kapalı Spor Salonu ile Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu"nda oynanan karşılaşmalarda 10 kız, 10"da erkek takımı mücadele edecek. 3 gruba ayrılan takımlar içinde gruplarında birinci olan takımlar yarı finale çıkma başarısı gösterecek.
Atatürk Kapalı Spor Salonu"nda düzenlenen açılış törenine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tankut ve şube müdürleri katıldı. Tören, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Törende konuşan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, tüm takımlara "hoşgeldiniz" dedi. Maçların centilmenlik içerisinde geçmesini dileyen Akın, tüm takımlara başarı dileğinde bulundu.
AYDIN İKİ TAKIMLA TEMSİL EDİLİYOR
Grup birinciliği müsabakalarında bayanlarda Aydın"ı Söke Vakıfbank Orta Okulu, erkeklerde ise Karpuzlu Şenol Okur Orta Okulu temsil edecek. Söke Vakıfbank Orta Okulu, Denizli Atatürk Orta Okulu, İzmir Özel Bornova Orta Okulu ile C Grubu"nda mücadele edecek. Karpuzlu Şenol Okur Orta Okulu ise Afyon İscehisar Orta Okulu, Denizli Müftü Ahmet Hulusi İlköğretim Okulu ve Antalya Manavgat Bahçeşehir Koleji ile A Grubu"nda mücadele edecek.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.