Yağdöken: Yazıcıoğlu’nun Bakanlığı bizi sevindirdi

Yağdöken: Yazıcıoğlu’nun Bakanlığı bizi sevindirdi

Türkiye Cumhuriyeti 60. Hükümet Bakanlar Kurulu'nda Aydınlı bir bakan bulunuyor. 59. Hükümette yer alan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, 60. hükümet bakanlar kurulunda yer almazken, 60. hükümet bakanlar kurulunda Aydınlı Sait Yazıcıoğlu, Devlet Bakanı

Yağdöken: Yazıcıoğlu"nun Bakanlığı bizi sevindirdi
Gerçek (haber)
Türkiye Cumhuriyeti 60. Hükümet Bakanlar Kurulu'nda Aydınlı bir bakan bulunuyor. 59. Hükümette yer alan Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, 60. hükümet bakanlar kurulunda yer almazken, 60. hükümet bakanlar kurulunda Aydınlı Sait Yazıcıoğlu, Devlet Bakanı olarak yer aldı.
Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun kardeşi Prof Dr. Sait Yazıcıoğlu'nun Devlet Bakanlığına getirilmesi Aydın ve Söke'de sevinçle karşılandı. Sait Yazıcıoğlu'nun bakanlığının hayırlı olmasını dileyen AK Parti Söke ilçe Başkanı Ali Güzelyağdöken, "Sayın Yazıcıoğlu'nun Bakanlığı bizi sevindirmiştir. Hemşerimiz olarak düşündüğümüzde partili partisiz hepimizi mutlu etmiştir. Sayın Sait Yazıcıoğlu'nun merhum babaları Mustafa Yazıcıoğlu'nun ve kardeşi merhum Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun Sökemize büyük hizmetleri olmuştur. 60. Hükümetimizin tüm ulusumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
AK Parti Ankara Milletvekili olarak meclise giren Devlet Bakanı Sait Yazıcıoğlu'nun annesi ve iki kız kardeşi Söke'de yaşıyor. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.