YAKALANDILAR

YAKALANDILAR

Günlerdir Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni karalamak için adeta Aydın’da kamp kuran havuz Medya'sının yayın organı A Haber, Aydın Jandarması’na yakalandı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na ait ruhsatlı ve bütün izinleri alınmış konutu, dışarıdan gizlice çeken A Haber muhabirleri Jandarma’ya yakalandı. Bilindiği gibi günlerdir kamuoyunu yalan ve iftira içerikli haberlerle meşgul eden A Haber bu kez ileri giderek Başkan Çerçioğlu’na ait evi görüntülemeye çalıştı. Başkan Çerçioğlu’nun evini kameraya alarak görüntülerini kaydetmeye çalışan A Haber muhabirlerine Aydın Jandarması müdahale etti. Çektikleri görüntülerle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ruhsatlı ve bütün izinleri alınmış evi için yeni bir yalan haber hazırlığı yaptıkları öğrenilen A Haber muhabirlerinin Aydın Jandarması’nın müdahalesiyle neye uğradıklarını şaşırdıkları öğrenildi.

ŞOK İDDİA : “GİZLİ ÇEKİM YAPAN MUHABİRLER İLK İŞ AYDIN VALİSİ VE DEVLET KURUMLARINI ARADILAR”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun kapanan İl Özel İdaresi döneminde gerekli bütün izinleri alınmış konutunu gizlice görüntüleyen muhabirlerin Jandarma’da yapılan sorgusunda Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve çeşitli devlet kurumlarında ki yetkilileri arayarak jandarmanın tavrını şikayet ettikleri iddia edildi. Başkan Çerçioğlu’na yönelik hazırlanmaya çalışılan yalan habere tepki gösteren vatandaşlar “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı’mızın ruhsatlı eviyle uğraşacaklarına devlet eliyle izinleri verilmiş ruhsatsız ve kaçak yapıları çekip haber yapsınlar. Bu çabaları boşuna. Aydın halkının bu yalanlara karnı tok” diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.