YAKLAŞIK 10 BİN M2 ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

YAKLAŞIK 10 BİN M2 ASFALT ÇALIŞMASI YAPILDI

ALBAYRAK CADDESİ ESNAFINA BÜYÜKŞEHİRDEN TEŞEKKÜR

Gerçek Gazetesi

Çok yoğun çaba sarf edilerek Ramazan Ayından önce başlayan Söke’nin Albayrak Caddesi alt ve üst yapı çalışmalarında sona az kaldı. Üçüncü ve son kat tabiri edilen sıcak asfalt serimi yapıldı. Işıklandırma ve yol trafik güvenliği işaret ve çizgilerinin yerleştirilmesinden sonra bayram öncesi vatandaşın hizmetine açılacak.

Söke’nin merkezi caddelerinden olan Albayrak caddesinde sona yaklaşıldı. Bir süredir devam eden alt yapı çalışmaları bitmiş, kaldırım ve asfalt alt dolgusu yapılmıştı. Asfaltlamada son aşama olan sıcak serim işlemi de başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli sıcak asfalt serim işlemini yerinde inceledi. Esnafla bir süre sohbet eden Akkentli daha sonra; “Albayrak Caddesi'ndeki çalışmaların son aşamasındayız. 3. kat asfaltını atıyoruz. Toplamda 10 bin metrekareye yakın bir asfalt çalışması yapıyoruz burada. Daha önce kaldırımlarımız yenilendi. Albayrak Caddesinin sonunda da Demokrasi Meydanının düzenlenmesi var. Bununla birlikte çalışmalarımızı bitirecez” diye konuştu.

Bölge Koordinatörü Akkentli yolu ve kaldırımları esnafların istediği şekilde karşılıklı görüş alışverişi şeklinde yaptıuklarına değinerek, "Bize gösterdikleri müsamaadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Böyle büyük bir projenin tamamlanması bizi mutlu ediyor. Burada son asfaltı tamamlıyoruz. Allah nasip ederse ışıklandırma ve çizgi çalışmalarını bayramdan önce bitirip; yolumuzu bayrama hazır hale getirecez. Sökemize hayırlı olsun güle güle kullansın vatandaşlarımız” dedi.

Albayrak caddesi üzerindeki esnaflar ise; “Çok güzel oldu, daha önce yoldan geçilmiyordu. Kaldırımlar dardı. Şu an kaldırımlarımız asfaltımız çok güzel oldu. Özlem Başkanımızın hizmeti dört dörtlük. Gittiğimiz gördüğümüz her yer de onun emeği var. Nereye gidersek gidelim onun hizmeti var. Özlem Çerçioğlu'na helal olsun, Allah razı olsun.” diye konuştular.

a65a953f-f3fd-41ae-9643-5b7a0bba3b9c.jpgaa05f540-3154-4b4b-b1ea-9cfa1fe70645.jpgfc2b9e7d-4240-49a3-8ab2-8b9cfcbe588b.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.