Yalçın Menteş Söke'ye geliyor

Yalçın Menteş Söke'ye geliyor

Yalçın Menteş Söke'ye geliyor

Gerçek Gazetesi
Ünlü tiyatrocu ve oyun yazarı Yalçın Menteş, 15 Ocak Salı günü Söke Belediyesi Kültür-Sanat Komisyonu'nun katkılarıyla ilçemize gelerek "Yolluk" adlı oyununu sahneleyecek.
Belediye Başkan Yardımcısı ve Kültür-Sanat Komisyonu Başkanı Hatice Sarınç'tan aldığımız bilgilere göre, Söke Belediyesi kültür hizmetleri çerçevesinde oyun gündüz öğrencilere gece ise Sökeli tiyatroseverlere Endüstri Meslek Lisesi salonunda ücretsiz olarak sahnelenecek.
Yalçın Menteş ile ‹hsan Aydın'ın yazdığı ve Yalçın Menteş'in tek başına oynadığı "Yolluk" adlı oyunda alkol kullanımı ve zararları anlatılıyor. Ülkemizde alkole başlama yaşının ortalama 11 civarına düştüğü günümüzde özellikle gençlerimize alkolün zararları oyunda kara mizah olarak aktarılıyor.
Başkan Yardımcısı Hatice Sarınç, "oyunumuz Belediye kültür-sanat hizmetleri çerçevesinde 15 Ocak Salı günü gündüz lise ve dengi okullardaki gençlerimiz için gecesi ise Sökeli tiyatroseverler için ücretsiz olarak sahnelenecek. Oyuna tüm sanatseverleri davet ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.