YALÇIN YILDIRIM VE ARKADAŞLARI OYUNA GELDİ!

YALÇIN YILDIRIM VE ARKADAŞLARI OYUNA GELDİ!

YALANCIYDI ŞİMDİ DE SAZAN BALIĞI OLDULAR

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Gerçek Gazetesinde yayınladığımız, "KILIÇDAROĞLU'NDAN TOKAT GİBİ YALANLAMA" başlıklı haberde kullandığımız, Fatih Kılıçdaroğlu imzalı belge Yalçın Yıldırım'ı komik duruma düşürdü. Fatih Kılıçdaroğlu'nun imzasını taşıyan belgede yazı metni ile imza bölümündeki boşluğu alarak yayınladığımız gerçek belgenin düzmece olduğunu sanan Aydın Gündem bir kez daha Aydın halkının alay konusu oldu. Haberi yapan Yalçın Yıldırım ise zavallı durumuna düştü. Yıldırım'ın "YALAN MAKİNESİ GİBİLER... BATTIKÇA YALANA SARILIYORLAR..." başlığı ile duyurduğu haber sonrası psikolojisinin bozulduğu öğrenildi.

Bilindiği gibi; daha önce 10 Temmuz tarihinde de Fatih Kılıçdaroğlu facebook hesabından yaptığı açıklama ile haberin yalan olduğunu açıklayarak, yanlışı savunan Hasan Kadife, Yalçın Yıldırım ve Metin Can'ın iddiasını çürütmüştü. Ancak bu açıklamayı resmi olmadığı iddiasıyla kabul etmeyen Aydın Gündem yönetimi, Fatih Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını kullanmamışlardı. Fatih Kılıçdaroğlu bu üçlüyü bu kez gönderdiği yazılı ve imzalı bilgilendirme yazısı ile adeta "siz yalancının da yalancısısınız" demiş oldu.

Kılıçdaroğlu'nun gazetemize gönderdiği tekzip metninin de, Gerçek Gazetesi baş yazarı Durmuş Tuna tarafından hazırlanan düzmece bir belge olduğunu sanan Yalçın Yıldırım, hayatının ve Aydın basın tarihinin şimdilik en büyük haktasına imza atmış oldu. Bu hatasıyla artık iyice yaşlandığı ve gerçek ve sahte belgeyi ayırt edemeyecek duruma geldiği görülen Yalçın Yılıdırım'ın görülmemiş yanlış yorumu "sen artık bu mesleği bırak" dedirtti.

Belgenin sahte olmadığı, sadece yazı metni ile imza arasındaki boşluğun photoshop tekniği kullanılarak yok edildiği görüldü. Bu durumu farkeden Yalçın Yıldırım ve arkadaşları, Fatih Kılıçdaroğlu'nun imzasını taşıyan düzmece bir belge hazırlandığını sanarak mal bulmuş magribi gibi yaygara kopardılar. Yaptıkları gerçek dışı haberlerle yalancı durumuna düşen Aydın Gündem yönetimi bir de sazan balığı ünvanı elde etmiş oldular. 

Fatih Kılıçdaroğlu'nun imzalı bilgilendirme metnini aynen yayınlıyor ve bu yalancı aynı zamanda da sazan balığı basın mensuplarına kapak olsun diyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.