Yan sahanın bakım müjdesi verildi

Yan sahanın bakım müjdesi verildi

Söke Gençlikspor Kongresi’nde yan sahanın bakım müjdesi verildi


Arif AKÇAY
Gerçek Gazetesi
Aydın 1. Amatör Küme Futbol ligi’nde mücadele vermekte olan Söke Gençlikspor’un pazartesi akşamı yapılan kongresinde Aydın Amatör spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş ile AKP Söke İlçe Başkanı Aliyul Murtaza Güzelyağdöken, Söke yan sahasının bakımdan geçirileceği müjdesi verdiler.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş’ın da kongreye gelmesi dikkat çekti.
Saat 19.00 sıraları başlayan kongrede, Divan Başkanlığını Hüsmen Toptay yaparken, çalışma raporları Nezir Çetin tarafından okunarak oybirliği ile kabul edildi. Tahmini gelir gider bütçelerinin kabulünden sonra seçimlere geçildi.
55 üyenin oy kullandığı seçimlerde Söke Gençlikspor Yönetim Kurulu üyeliklerine; Ahmet Cumhur Sakız, Aliyül Murtaza Güzelyağdöken, Selami Alkan, Ahmet Tokmakoğlu, Coşkun Oruçyüz, Murat İlgi, Mehmet Üzüm, İsmail Hakkı Aydıner, Emin Erkavasoğlu, Ertan Toprak, Hasan Tezcan, Nezir Çetin, İsmail Çakırlar ve İsmail Öz Denetim Kurulu üyeliklerine de Esattin Kuru, Özcan Çoban, Mehmöet Barışık ile Mehmet Eravcı, Ahmet Cömert, Erol Zincirkıran seçildiler.
Kongrede, Söke Sivil Savunma Müdürü İdris Akça, Söke AKP İlçe Başkanı Aliyül Murtaza Güzelyağdöken, AKP Aydın Seçim İşleri Başkanı Kenan Özcan, Söke Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Kasım Üzüm, Sökespor Kulübü Başkanı Musa Manav ile bazı yönetim kurulu üyeleri, Sökespor’un geçmiş dönem yönetim kurulu üyesi Erkan Oklay ile spor ve siyaset camiasının tanınan isimleri katıldılar.

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Baki Aslantaş, “Söke Gençlikspor takımımız istikrarlı bir çıkış sergiliyor. Biten dönemde grubunda şampiyon olan Sökespor’un 3. Lig’e yükselme grubuna kaldığına sevinmiştik, Gençlikspor olarak, Sökespor’a da katkınız olacağı muhakkak. Biz ASKF yönetimi olarak bu sezon Aydın merkezde 2 amatör sahanın sentetik çim sahaya çevrilmesi sözünü aldık. Amatör sporun gelişebilmesi, sporcularımızın iyi ortamlarda çalışabilmesi için Söke yan sahanın bakımı, çimlendirilmesi veya sentetik çim saha yapılabilmesi için çalışmalarımız sürecek. Amatör spora destekçıkanları kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Bu sırada AKP Söke İlçe Başkanı Aliyül Murtaza Güzelyağdöken de söz alarak özetle, “ geçtiğimiz günlerde yaptığımız Ankara temaslarında Devlet Bakanımız sayın Mustafa Sait Yazıcıoğlu ile Söke yan sahasının çimlendirilmesi, bakımı konusunda görüşmelerimiz oldu, kendisi hemen temaslara geçti. 500 bin YTL. kaynak aktarılması söz konusu ancak, para gelmeden konuşmak yanlış olur. Amatör spora sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Kulüp Başkanı Ahmet Cumhur Sakız da çalışmalara destek oldukları için başta Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi’ye, geçtiğimiz günlerde su altı balık avlama yarışmalarına gitmelerinde destek veren Söke Ticaret Odası yönetimine amatör kulüplere desteğini eksik etmeyen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.