YAPILAN HİZMET KALEMLE YAZILMAZ SÖZLE ANLATILMAZ

YAPILAN HİZMET KALEMLE YAZILMAZ SÖZLE ANLATILMAZ

ÖZLEM BAŞKAN BİZİM ANAMIZ

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol ve Bakım Şube ekipleri, Söke İlçesi Karacahayıt Mahallesi’nde parke kaplama çalışmasına başladı.

YOLLAR 15.000 METRE KARE PARKE KAPLANACAK

Söke ilçesinde başlayan Parke Kaplama çalışmaları devam ediyor. Daha önce Nalbantlar, Kisir, Pamukçular, Özbaşı, Çalıköy ve Akçakonak mahallelerinden sonra Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Karacahayıt mahallesinde de parke kaplama işlemine başladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla, Söke merkez dışı mahallelerinde başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. Uzun süredir devam eden çalışmalarda bir çok mahallede işlemler sona yaklaşılırken, bazılarında parke uygulaması bitti. Söke'nin Karacahayıt mahallesinde ekipler parke kaplama işlemlerine başladı.

Konu hakkında açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli; Nalbantlar, Kisir, Pamukçular, Özbaşı, Çalıköy ve Akçakonak mahallelerinden sonra ekiplerin Karacahayıt mahallesine girdiğini belirtti.

Akkentli, "Söke'nin en büyük ova mahallelerinden olan Karacahayıt'ta çalışmalar başladı. Sayın başkanımız bu bölgeye geçtiğimiz günlerde bir ziyaret gerçekleştirdi, yerinde gördü ve sorunları dinledi. Yaklaşık 15 bin metrekare parke kaplama işi olacak. Program dahilinde ilerliyoruz. Çalışmaları  Ekim 2017 ayında ASKİ ve Fen İşleri ekipleriyle planladık. Çalışmalarımıza muhtarlarla yaptığımız toplantıdaki taleplere göre yön verdik. Bu sezonda planladığımız her mahalleye giriyor, parke kaplama ve satih asfalt çalışmaları devam edecek." dedi.

ÖZLEM BAŞKAN BİZİM ANAMIZ

Karacahayıt Mahallesi sakinleri başkan Çerçioğlu'na adeta minnettar. Aydın ili dışında yaşayanların buraya gelip, nefes almaları gerektiğine değinen Vatandaşlar; “Topuklu Efemiz her işimize koşuyor. İçme borularımız kötüydü, değiştirildi. Sağlıkla ilgili problemlerimiz oluyor ve anında hemşireler geliyor. Özellikle başkanımızın çalışmalarını takip ediyoruz. Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen köylerimiz pırıl pırıl. Yollarımız önceden keçi yolu gibiydi. Araçlarımız sarsıntıdan zarar görüyordu ama yollarımız şimdi asfalt gibi, yağ gibi. Cumhuriyet tarihinde Özlem Hanım gibi bir başkan daha çıkmaz. Türkiye başkanımızı örnek alsın. Türkiye'de onun gibisi yok. 2019'da da oylarımızı başkanımıza vereceğiz. Özlem Çerçioğlu'nun 2019'da yeniden başkanımız olması için her türlü fedakarlığa hazırız. Yolların dışında vatandaşına da önem veren bir başkanımız var. Elden ayaktan düştüğümüzde de yanımızda. Yapılan hizmetler kalemle yazılmaz, sözle anlatılmaz. Bu hizmetler başka nasıl anlatılabilir ki! Hizmetleri anlatmaya kelimeler, cümle yetmez. Herkesin gelip, Aydın'ı görmesi lazım. Pazara varıyoruz, çorbamızı içiyoruz. Kandil'de ve özel günlerde ikramlardan elini aşındırmaz. Pilavından lokmasına kadar her şey düşünülüyor. Allah daha çok versin ki; başkanımız da bize baksın. Başkanımızın heykeli Aydın vilayetinin en güzel yerine dikilmesi gerekir. O varken biz var olduk. İnsanca yaşamanın mutluğu içindeyiz. Vatandaşın, öğrencinin, gencin ve yaşlının evindeki bir bacısı, anası, ablası.” diye duygularını ifade ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile birlikte çalışmaları yerinde takip eden Karacahayıt muhtarı Ahmet Ateş de Başkan Özlem Çerçioğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Muhtar Ateş, "Muhtarlar toplantısında isteklerimizi Özlem başkanımıza iletmiştim. Sağolsun hemen ekipleri gönderdi ve çalışmalar başladı. Şahsım ve mahallem adına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve tüm emeği geçenlere  teşekkür ederim" dedi.

haber-foto-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.