Yargıya Müdahale

Yargıya Müdahale

CHP Efeler ilçe başkanı Polat Bora Mersin yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP'li Mersin şunları kaydetti:

Ak Parti milletvekili Mustafa Savaş’a yakınlığıyla bilinen Emin Aydın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon yapılması gerektiğini savundu.

Emin Aydın ve çevresindekilerinin çok büyük bir kuyruk yarası var. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni 2 dönemdir Savaş kaybediyor. Bunlar da Savaş’ı desteklediği için sürekli kaybeden taraftan.

Bugün Aydın’a bakıldığında Çerçioğlu’nun seçimi %100 kazandığını onlarda görüyor. Bunun üzerine operasyon yapılan, Çerçioğlu seçim yasaklısı olsun iddiasında bulunuyorlar.

Çerçioğlu’nun ne kadar dürüst olduğunu tüm Aydın bilir.

Tüm Aydın sizi de bilir. Emin Aydın, sen değil misin sahte imzasıyla Aydın valisi ve Aydın Başsavcısına mektup gönderten, olmamış, yaşanmamış olayları yaşanmış gibi gösterip, devletin kurumlarını kandırmaya yeltenen sen değil misin? 12 tane Özlem Çerçioğlu hakkında asılsız, iftiralarla dolu dilekçeler yazan sizin takım değil mi? Bu iftiraların sahibi evrakta sahtecilikten mahkûm olmadı mı?

Yani Aydın halkı herkesi biliyor. Sizin tek amacınız halk tarafından sevilen, dürüst, başarılı Çerçioğlu’na iftira etmek. Önümüzdeki seçim Çerçioğlu karşısında Mustafa Savaş’ın kazanamayacağını bildiğiniz için Çerçioğlu’nu yıpratmaya çalışıyorsunuz.

Ama ben size bir şey söyleyeyim mi Aydın halkı kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Sizlerin kim olduğunu, ne işler çevirdiğinizi hangi belediyelere gidip neler yaptığınızı da tahmin edebiliyoruz.

Çerçioğlu Aydınlının sevdiği çalışkan bir siyasetçi.

Ey Aydın halkı; şimdiden söylüyorum yerel seçimlerde Mustafa Savaş aday, Emin Aydın ve şürekâsı Savaş’ın kazanamayacağını bildiği için her zamanki gibi yalan iftirayla, asılsız şikâyet dilekçeleriyle iftiralara devam ediyor.

Pusu kurmayı bırakın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.