Yaşlı kadın evlat hasreti ile hayata veda etti

Yaşlı kadın evlat hasreti ile hayata veda etti

Yaşlı kadın evlat hasreti ile hayata veda etti

Aydın’da yaşayan ve 2009 yılından bu yana kaybolan oğlunun yolunu gözleyen 82 yaşındaki Hamide Yağcı, evlat hasreti ile hayata veda etti. 7 yıldır gece gündüz kapıda evlat yolu gözleyen Hamide Yağcı, hayattaki en büyük isteğine kavuşamadan dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
2009 yılında kaybolan oğlunun üzüntüsüne dayanamayarak bir süre sonra hastalanıp yatağa düşen Hamide Yağcı, aylarca kaybolan oğlunun izini aramış sonuç alamayınca hastalanıp yatağa düşmüştü. Oğlunu kaybettikten sonra önce sağlığını kaybeden Hamide Yağcı, daha sonra böbreklerinin iflas etmesi sonucu diyaliz hastası olmuştu. Gelenden geçenden oğlunu soran yaşlı kadın yaklaşık 7 yıl Oğlu’nun oturduğu Köprülü Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki evinde yolu gözlemişti.
Yaşadığı evlat acısı nedeniyle durumu her geçen gün kötüleşen Hamide Yağcı, dün akşam saatlerinde 7 yıl boyunca beklediği müjdeli haberi alamadan hayata veda etti. Bilindiği gibi; Aydın SGK’da çalışırken 2009 yılında ortadan kaybolan Halil Yağcı’nın annesi Hamide Yağcı defalarca oğlunu bulmak için gazetelere çıkmıştı. Hamide Yağcı dün akşam saatlerinde hayatını kaybederek memleketi Koçarlı’da toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.