"Yavuz korkusundan kendini Özlem Çerçioğlu fobisine zincirledi"

"Yavuz korkusundan kendini Özlem Çerçioğlu fobisine zincirledi"

CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır yazılı bir basın açıklaması yaptı. Çakır açıklamasında AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz'u eleştirdi.

CHP Söke Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kemal Çakır'ın "Metin Yavuz korkusundan kendini Özlem Çerçioğlu fobisine zincirlediği için Söke Organize Sanayi Bölgesinde yaşananları görmüyor, çiftçiyi görmüyor, emekliyi görmüyor, fakir fukarayı görmüyor." dediği yazılı basın açıklaması şöyle:

Ekonomik kriz, motorin zammı, elektrik zammı, doğalgaz zammı ve bilimum zamlarla uğraşırken, tarlamızı nasıl ekeceğiz? gübremizi nasıl alacağız? tohumu nasıl alacağız? Diye düşünürken Velhasıl bütün zamlarla cebelleş olmuşken, tüm ülke gibi bizim de moralimiz Söke’nin son günlerdeki hava durumu gibi sıfırın altındayken bir gazetede Metin Yavuz’un röportajını okudum.
Gülmekten karnıma ağrılar girdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz da bildiğin bir fobi oluşmuş. Özlem Çerçioğlu fobisi. Özlem Başkan olmasa röpörtaj yapılmayacak.

Her kelimesinde her satırında her paragrafında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun adını geçiriyor. Onun ismi geçmese Metin Yavuz’un yazılarını okuyacak olan yok. kendi de biliyor ondan dolayı böyle bir fobi edinmiş.

Kimisi yüksekten korkar, kimisi karanlıktan korkar kimisi, denizden korkar, bu korku sonra fobi haline dönüşür. Metin Yavuz’un Özlem Çerçioğlu fobisi onu esir almış durumda.

Metin Yavuz korkusundan kendini Özlem Çerçioğlu fobisine zincirlediği için Söke Organize Sanayi Bölgesinde yaşananları görmüyor, çiftçiyi görmüyor, emekliyi görmüyor, fakir fukarayı görmüyor.

Bir bak arkadaş sağına soluna, bir bak neler oluyor bu memlekette bir bak.
Sokağa çıkamazsın caddeye çıkamazsın SGK seni bulamıyor devlet bulamıyor Vatandaş göremiyor.

Ama ben en son seni Organize Sanayi Bölgesinde gördüm. Cumhurbaşkanımız oraya geldiğinde. Peki ondan sonra hiç Organize Sanayi Bölgesine uğradın mı? elektrik zamlarından, kısıtlamalı doğalgazdan sonra bir uğradın mı? Oraya

Organize Sanayi Bölgesinde sanayicinin durumu işler acısı! %40 doğalgaz kısıtlamasına gidilmesi demek %40 iş hacmini düşmesi demek. Yüzlerce işçi, ücretsiz izine çıkarılıyor, kış gününde fabrikalar üretimlerini yarı yarıya düşürüyor, bugün başlayan elektrik kısıtlamasından sonra şalteri indiren fabrikalarda üretim duruyor.

Sen kalkmışsın hala Özlem Çerçioğlu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı diyorsun! ya kardeşim ülke batıyor, ekonomi çöküyor, insanlar aç!Ve sen 20 yıldır iktidardasın!

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.