Yaza özel hediyeler NOVADA’da

Yaza özel hediyeler NOVADA’da

99 kişiye birbirinden güzel hediyeler

Novada Outlet Söke, 20 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arası 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 99 kişi birbirinden güzel hediyelerden birine anında sahip olacak.

Gerçek Gzetesi / Durmuş TUNA

Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan,  kaliteli ve cazip alışveriş deneyimi yaşatan, aynı zamanda ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke’de yaz fırsatları bitmiyor.

Bölgenin ilk açık hava konseptli outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan ve her yaştan ziyaretçisinin  dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke’de, Yaz Kampanyası 20 Temmuz tarihinde başlıyor.

Keyifli bir yaz alışverişi için Novada Outlet Söke’yi tercih edenleri sürpriz hediyeler bekliyor. 3 Ağustos tarihine kadar aynı gün içerisinde 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak  fatura ve/veya fişleri ile kayıt masasına gelen ilk 99 kişi birbirinden güzel hediyelerden birini kazanıyor olacak.

Novada Outlet Söke’nin kampanyasına katılan ziyaretçiler cırtlı oyun ve badminton setinden plaj havlusu ve frizbi setine, plaj topu ve badminton setinden cam su şişesi ve soğutucu çanta setine, güneş şemsiyesinden, seyahat çantasına binlerce üründen biri anında hediye.

Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyifi yaşamak ve yaz fırsatlarından yararlanmak için herkesi davet ediyor.

Kampanya detaylı bilgi için : www.novadasoke.com ve kampanya masası.

kampanya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.