YENİ BİR TÜRKİYE YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

YENİ BİR TÜRKİYE YARATMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK

Tezcan: Yaşanacak bir Türkiye’de refah seviyesi tabana yayılacak, Türkiye tarımı yeniden ayağa kaldırılacak.

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY
Perşembe sabahı Söke’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın milletvekili Bülent Tezcan, seçim çalışmalarına parti merkezinden başladı.
Tezcan burada yaptığı açıklamasında “Bu seçimlerde başka bir Türkiye yaratmak için yola çıktık. Halkımız artık iktidarı devirerek yeni bir iktidar üretmek zorunda. Yaşanacak bir Türkiye’de refah seviyesi tabana yayılacak, Türkiye tarımı yeniden ayağa kaldırılacak. Mazotu 1.5 liraya indirip, tarımda girdileri azaltarak çiftçimizin üretime devamı sağlanırken, tarım ürünleri ithal eden bir ülke olmaktan ülkemizi kurtaracağız. Hazine arazilerini iktidar yandaşlarına değil, küçük çiftçilere, fakir köylülere ücretsiz vereceğiz. Asgari ücreti 1500 lira yaparken, emeklimize de dini bayramlarımızda birer maaş ikramiye vereceğiz” dedi.
CHP İlçe merkezindeki programdan sonra Söke Ovası Sulama Birliği, Söke Ticaret Borsası, Söke Ziraat Odası, Söke Ticaret Odası, Söke Genç İşadamları Derneği, Söke Esnaf Odaları ve basın kuruluşlarını da ziyaret eden Tezcan, akşam da Bağarası’nda düzenlenen CHP’nin adeta mitinge dönüşen toplantısına katıldı.
Bülent Tezcan’a başta CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Söke İlçe Başkanı Hüseyin Gündüz, bazı ilçe yönetimi üyeleri, belediye meclis üyelerinin bazıları ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de katıldı.
CHP İKTİDARINDA YEREL BASIN EN ÖNEMLİ UNSUR OLACAK
CHP Genel Başkan Yardımcısı, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, dün Söke'de yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Gerçek Gazetesi'ni de ziyaret ederek, CHP iktidarında yerel basının gereken desteği mutlaka göreceğini söyledi.
Gazetemizin kurucusu ve yazarımız Durmuş Tuna, muhabirlerimiz Arif Akçay, İmdat Güçlü, Reyhan Kaya ve matbaa çalışanları  ile görüşmelerde bulundu. Tezcan, yerel basın kuruluşları ve çalışanlarının çalışma şartları CHP iktidarında mutlaka iyileştirilecektir. Yerel demokrasimizin vazgeçilmez güçleri arasında yer alan yerel basın kuruluşları CHP iktidarında hak ettikleri desteği alarak, demokrasimizin vazgeçilmez unsurları haline getirilecektir. Tarafsız, bağımsız, halktan yana yayınlarını sürdürebilmeleri için her türlü destek verilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.