Yeni Opel Suv resmen onaylandı

Yeni Opel Suv resmen onaylandı

General Motors'un Ceo'su Mary Barra, Almanya'daki Opel'in Rüsselsheim fabrikasını ziyaretinde, yeni SUV modelin üretiminin gerçekleşeceğini duyurdu.

Bu yıl içerisinde ikinci kez Almanya'daki Opel'in Rüsselsheim fabrikasını ziyaret eden General Motors'un Ceo'su Mary Barra, yaptığı aıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. Bu fabrika için 245 milyon Euroluk yatırım müjdesini veren Barra, bu tesislerde, on yıllık sürede yeni bir SUV modelin üretimine geçileceğini duyurdu. Daha önce Meriva ve Zafira modellerinin yeni nesillerini SUV olarak üreteceği açıklanan Opel'in bu yeni SUV modeli,Insignia'nın yanında markanın ikinci amiral gemisi olacak. Barra'nın açıklamalarında öne çıkan bir diğer husus ise, Kaiserslautern ve Tychy (Polonya) tesislerinde yarım milyar Euroluk yatırımla yeni nesil motor ve parça üretiminin gerçekleştirilecek olması.

GM Ceo'su Mary Barra "Yatırımlara hız kesmeden devam ediyoruz, bu çalışmaların, Drive2022 vizyonumuza katkı sağlayacak. 2018 yılına kadar 27 yeni modeli ve 17 yeni motoru piyasaya sunacağız. Yeni nesil motor-şanzıman ve yeni nesil bilgi eğlence sistemiyle otomobil severlere geleceği yakınlaştıran firma olarak başarımızı ortaya koyacak yeni bir yatırıma daha imza atmanın heyecanını yaşıyoruz"dedi.

Opel Grubu CEO'su Dr. Karl Thomas Neumann ise, General Motors ve Opel her zamankinden daha yakın olduğunu, General Motors'un Opel'e tam destek olduğunu ve ek yatırımlar ile mükemmel işbirliğinin süreceğini dile getirdi. Dr Neumann ayrıca, yeni Corsa ve Adam modellerinin üretildiği Eisenach fabrikasında, 2015 yılının ortalarından itibaren üçüncü bir vardiyaya geçileceğini duyurdu. Bu kararda daha pazara sunulmadan 45.000 adet ön sipariş alan yeni Corsa'nın en önemli etmen olduğunu belirtti. cq5dam_web_1280_1280.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.