YENİ TÜRKİYE'NİN İNŞAASINDA ROL ÜSTLENDİK

YENİ TÜRKİYE'NİN İNŞAASINDA ROL ÜSTLENDİK

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYI METİN YAVUZ ZİYARETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gerçek Gazetesi

Sökeli iş adamı AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz ziyaret çalışmalarına yoğun tempo devam ediyor. Aydın'ın doğusundan batısına tüm ilçe ve mahalleleri karış karış gezen Metin Yavuz destek ve dua istiyor. Geçen yıl 30 Mart yerel seçimlerin de AK Parti Söke Belediye Başkan Adayı olan, Mimar Otomotiv, Mimar Sigorta, Yavuz Kuyumculuk, Karya İnşaat, Sötek ve Egemed Hastanelerini bünyesinde bulunduran Yavuz Gurubun yönetim kurulu başkanlığını yürüten Metin Yavuz, yaklaşan 7 Haziran genel seçimlerinde Aydın'ın vekili, Aydın'lının Ankara'da sesi olabilmek için seçim çalışmalarında gece gündüz çalışıyor.

Ziyarette bulunduğu tüm ilçe ve mahallelerde bulunan AK Parti ilçe teşkilatları, esnaf ve vatandaşlar tarafından yakın ilgiyle karşılanan Metin Yavuz kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ziyaret programı çerçevesinde Yenipazar'a konuk olan Yavuz'un ilk durağı AK Parti Yenipazar İlçe başkanlığı oldu. İlçe başkanı Mehmet Somer ve beraberinde bulunan ana kademe üyeleriyle birlikte, kadın kolları, gençlik kolları ve partililer tarafından karşılanan Milletvekili Adayı Metin Yavuz partililer ile bol bol sohbet ederek, önümüzdeki genel seçimlerin Yeni Türkiye'nin inşaasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Her seçim döneminde olduğu gibi bu seçimlerde de ilçe teşkilatlarına önemli görevler düştüğünü belirten Yavuz, özellikle de sandık başında görevli olan arkadaşların görevlerinin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

İlçe başkanlığı ziyareti sonrasında beraberinde İlçe başkanı ve partililer ile birlikte eskiye dayalı dostluğu bulunan Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı'yı makamında ziyaret eden Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz, Yenipazar Belediye başkanı Savcı ile bol bol sohbet etti. Ziyaret sonrasında esnaf ziyaretleri turuna çıkan Yavuz, destek ve dua istedi. Esnaf ziyaretlerinin tamamlanmasından sonra sırasıyla Yenipazar Esnaf Odalarını ve Yenipazar Ziraat Odasına giden Metin Yavuz, ziyaret turuna devam etti.

Yenipazar ziyaret programı sonrasında kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Metin Yavuz, ''7 Haziran Genel seçimleri öncesinde Aydın genelinde programladığımız ziyaret turumuza bugün Yenipazar'a gelerek devam ettik. İlçe teşkilatımıza yapmış olduğumuz ziyaretimizde seçimlerin özellikle Yeni Türkiye'nin inşaasında önemli bir rol üstlendiğini ve bundan dolayı da teşkilat olarak üzerimize düşen görevlerimizin öneminden bahsettik. Sonrasında ise değerli ilçe başkanımız Sn. Mehmet Somer ve partililerimizle birlikte belediye başkanımız Sn. Zafer Savcı'yı ziyaret ederek misafiri olduk. Yenipazar'lı değerli esnaf ve sakinlerimizin yanı sıra Esnaf Odaları ve Ziraat Odası'na yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde ise onların destek ve dualarına talip olduğumuzu belirttik. Ziyaret ettiğimiz tüm yerlerden güler yüzle karşılanmak ve dua almak gerçekten bizleri çok mutlu etti. Yağmur muhalefetinden dolayı programımızda yer alan dağ köylerine ziyaretimizi iptal etmek zorunda kaldık. Ama onları unuttuk anlamına gelmemeli bir sonraki ziyaretimizde bu eksikliği gidereceğimizden kimsenin endişesi olmasın lütfen. Ben bir kez daha değerli Yenipazar'lı hemşehrilerimize, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden Razı Olsun.''dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.