Yeni yıl coşkuyla kutlandı

Yeni yıl coşkuyla kutlandı

Yeni yıl coşkuyla kutlandı

█ Gerçek Gazetesi
Yılmaz ÖLMEZ
Sökeliler"in büyük çoğunluğu yeni yılı evlerinde karşılarlarken, Öğretmenevi lokali ve Söke Belediyesi Sosyal tesislerinde yeni yıl balosu düzenlendi.
Kuşadası Belediyesi bu yılda yeni yıl kutlamalarını meydanlara taşıdı, binlerce kişi 2013 yılını meydanlarda karşıladı. O kişilerin arasında yaz aşkı ile yeni yıla girenlerde vardı. Dj Mina"nın sahne performansı binlerce kişiyi coşturdu. Özellikle saat 23"ten itibaren Kuşadası"nın cadde ve meydanları iğne atılsa yere düşmeyecek şekilde doldu, taştı, Aydın adeta Kuşadası"na aktı.
İzmir"in Selçuk İlçesi Pamucak sahilindeki Sürmeli Otelini tercih edenler Seda Üren"i dinleyerek yeni yılı karşıladılar. Yeni yılı Selçuk Sürmeli otelde karşılayan Sökeli İşadamı Metin Yavuz, 2013 yılında Sökeli hemşerilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.
Yeni yıla saniyeler kala geri sayım başladı ve 2013 yılı büyük coşku içerisinde karşılandı. Yeni yılın ilk mesajları da sevgi, dostluk ve barış üzerine oldu.
BULGARLAR YENİ YIL KUTLAMASI İÇİN KUŞADASI"NI TERCİH ETTİ
YENİ YILI ÇEŞİTLİ ÜLKELERDE KARŞILAMAYI TERCİH EDEN YURTTAŞLARIMIZ GİBİ, YENİ YILI ÜLKEMİZDE KARŞILAYAN YABANCILARDA VARDI.250 KİŞİLİK BULGAR KAFİLESİ KUŞADASI"NA GELDİ VE PINE BAY OTELİNİN BİR SALONUNU YILBAŞI KUTLAMASI İÇİN KAPATTI.
İş adamından Doktoruna, siyasetçisinden memuruna kadar çeşitli meslek dallarından oluşan 250 kişilik Bulgar kafile yeni yılı Ülkemizde karşılamak üzere Kuşadası Pıne Bay otele geldiler.
Pazartesi sabahı Otele giriş yapan 250 kişilik kafile, bugün ülkelerine dönecekler. Yılbaşı kutlaması için salon kapatan Bulgar konuklarımız yeni yılın ilk saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.
Bulgar kafile, Kuşadası"nı tercih etmelerindeki etkenlerin başında Türk insanının güler yüzlü ve misafirperver olması, otel fiyatlarının diğer Avrupa kentlerine oranla daha makul düzeyde olmasını gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.