Yenilik Platformundan 2015 etkinliklerine davet

Yenilik Platformundan 2015 etkinliklerine davet

Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz, Aydınlıları 2015 yılı çalışmalarının görüşüleceği 18 Şubat’taki toplantıya davet etti.

Platform Yürütücüsü Prof. Dr. E. Didem Evci Kiraz, yaptığı açıklamada; “Aydın İl Yenilik Platformu TÜBİTAK Bilimsel ve Teknoloji Ağları ve Platformları Kurma Girişimi Projeleri (İŞBAP) Destekleme Programı kapsamında yürütülen ve Aydın’da yer alan çeşitli sektörler, kurum ve kuruluşlar tarafından maddi ve ayni olarak desteklenen bir çalışma. 1 Mayıs 2012’den beri Aydın’da gelişerek devam etmekte. Aydın şehir merkezinde bir proje ofisi ve Adnan Menderes Üniversitesi merkez kampüsünde ‘Canlı Danışmanlık’ ofisi ile hizmet veriyor. Platform’un TÜBİTAK desteği 1 Kasım 2015’de sona erecek. Ancak Platform sonlanmayacak ve GEKA tarafından desteklenen ‘Aydın İli Strateji Planlama ve Yenilik Merkezi (AİSYEM)’ binasında çalışmalarına devam edecek. Ar-Ge, Inovasyon alanında günümüzde yaşanan gelişmeler ve alınan resmi kararların Aydın’daki yansıması Aydın İl Yenilik Platformu ve AİSYEM. Platformumuz ‘Fikrim var, param yok ne yapabilirim?’sorusuna cevap arayanlar için bir etkinlik düzenliyor. Yenilik ve Proje Fon Kaynakları Toplantısı 18 Şubat 2015 Çarşamba günü 08.30-17.15 saatleri arasında Aydın Valiliği ve ADÜ işbirliğinde, Aydın Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilecek” dedi.
Etkinlikte katılımcıların soracakları sorular ve taleplerine yönelik her türlü etkinliğin planlanaileceğini belirten Yürütücü Prof. Dr. Kiraz, “Projelerinize Mali Destek sağlayabilecek Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans), GEKA, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, TKDK, TÜBİTAK, KOSGEB, Kredi Garanti Fonu gibi kuruluşlar Aydın Ticaret Borsasında bir araya gelecektir. Tüm sorularınıza cevap bulacağınız bu toplantıya hepinizi bekliyoruz. Herkese açık olan davetin davetiyesi ADÜ web sayfası ve Platform web sayfasında yer almaktadır. Proje yazamıyorum diyenlere proje eğitimi, fikrimi geliştiremedim diyenlere danışmanlar, ortak bulamadım diyenlere ortak vb. her türlü talebi karşılamak üzere hazırız. Lütfen toplantıya katılın ve bizimle temasa geçin” diyerek 18 Şubat 2015 etkinliğini sektör, sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşları, akademisyenler ve Aydın halkının takvimlerine işlemelerini istedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.