Yerel basın Muğla’da buluşuyor

Yerel basın Muğla’da buluşuyor

Yerel basın Muğla’da buluşuyor

Gerçek Gazetesi
Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen “Türk Yerel Medyası AB Yolunda” projesi kapsamında dokuzuncu eğitim semineri 10 Ocak"ta Muğla"da yapılacak.
Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen ve İngiltere Büyükelçiliği tarafından desteklenen, yerel medyanın Türkiye"nin Avrupa Birliği"ne katılım sürecini daha yakından takip edebilmesini ve sürece daha etkin dahil olabilmesini amaçlayan, “Türk Yerel Medyası AB Yolunda” projesi kapsamında bugüne kadar İstanbul, Ankara, Erzurum, Elazığ, Sivas, Ordu, Şanlıurfa ve İzmir"de yerel medya mensuplarının katılımıyla sekiz seminer düzenlendi.
Türkiye çapında gazete, televizyon, radyo, internet haberciliği alanlarında faaliyet gösteren tüm yerel medya mensuplarına yönelik proje kapsamında dokuzuncu seminer 10-11 Ocak 2012 tarihlerinde Muğla"da düzenlenecek. Muğla, Aydın, Antalya, Burdur, Denizli ve Isparta illerinde görev yapan yerel medya mensuplarının katılabilecekleri seminer için başvuruların alınmasına başlanıldı. Seminere katılacak olan yerel basın temsilcileri için son başvuru tarihi 20 Aralık 2011 olarak açıklandı. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.