Yıldız Grekomen Milli Güreş Takımı Aydın’da

Yıldız Grekomen Milli Güreş Takımı Aydın’da

AYDIN BELEDİYESİ AYDIN’DA KAMP YAPAN TÜRKİYE YILDIZ GREKOMEN MİLLİ GÜREŞ TAKIMI’NI KONUK ETTİ


Gerçek Gazetesi
Aydın Belediyesi, Avrupa Şampiyonası öncesinde kamp programını Aydın’da sürdüren Türkiye Yıldız Grekomen Milli Güreş Takımı için moral etkinliği düzenledi. Aydın Pınarbaşı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Kozacıoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cevat Ercan, Türkiye Yıldız Milli Güreş Takımı Antrenörleri Mustafa Arıcı ve Mustafa Şahin, Aydın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahir Olçum ile takımda yer alan milli güreşçiler katıldı.
Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kozacıoğlu, Belediye Başkanı İlhami Ortekin’in resmi bir toplantı için şehir dışında bulunduğunu söyledi. Başkan Ortekin’in bu etkinlikte bulunmayı çok istediğini ifade eden Kozacıoğlu, Ortekin’in Milli Takım sporcularına Aydın adına başarı dileklerini ilettiğini bildirdi. Milli güreşçilerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Kozacıoğlu, “Sporcularımızın Avrupa Şampiyonası gibi önemli bir organizasyonun hazırlıklarını ilimiz merkezinde yapmalarının gurur verici bir olay. Biz sporcularımızın bu şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ve başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyoruz. Sporcularımız çalışmalarını Aydın’da sakin ve müsait bir çalışma ortamı içerisinde sürdürüyor. Diğer grup ve takımlara örnek teşkil etmesi bakımından bu olay önemlidir. Takımıza Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz. Onlara müsabakalarında başarılı olmaları için sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.
Güreş Milli Takımı Antrenörü Mustafa Şahin’de, takımda 45 güreşçinin bulunduğunu belirtti. Yıldız Greko-Romen Güreş Milli Takımı olarak Aydın merkezinde bulunan Mimar Sinan Spor Tesislerinde kamp yaptıklarını kaydeden Şahin, Avrupa Şampiyonası öncesinde Aydın’da yapılan kampın çok yaralı olduğuna dikkat çekti. Şampiyonada önemli başarılar beklediklerine işaret eden şahin, takımda çok iyi sporcuların ve iyi bir teknik heyetin bulunduğunun altını çizerek, bunu başaracak güçte olduklarını sözlerine ekledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.