Yılın Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan oldu

Yılın Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan oldu

Yılın Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan oldu

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Acil Tıp Uzmanları (ATUDER) tarafından düzenlenen organizasyonda ‘Yılın Rektörü’ seçildi.
27-28 Şubat 2016 tarihlerinde Bolu’da düzenlenen toplantıda ATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Başar Cander, yönetim kurulu adına acil tıbba hizmetlerinden dolayı Rektör Bircan’a teşekkür ederek ‘Yılın Rektörü’ ödülünü takdim etti.
Prof. Dr. Cander, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) Yönetim Kurulu olarak, gerek sahadan gelen bilgiler doğrultusunda, gerekse kendilerinin yaptığı araştırmalar ve basına yansıyan haberler doğrultusunda titiz bir çalışma ile adayları belirlediklerini ifade ederek, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan’ın, Acil Tıp için gerçekleştirdiği hizmetlerinden dolayı ödüle layık görüldüğünü vurguladı.
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, ATUDER 3.Bolu Acil Buluşması’nda Cavit Bircan Yılın Rektörü seçilirken; “ Yılın Hastane Başhekimi” Ödülü Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necip Becit’in, “Yılın Hastane Yöneticisi” ödülü Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Op. Dr. Orhan Koç’un ve “Yılın Sağlık Yöneticisi” ödülü de Kahramanmaraş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Semih Yancar’ın oldu.
Program kapsamında ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Avcil de eğitim programında “Strok Yeni Yaklaşımlar” konulu sunum yapt

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.