Yılmaz Öz’den oğluna dillere destan düğün

Yılmaz Öz’den oğluna dillere destan düğün

Akyeniköy Belediye Başkanı Yılmaz Öz’den oğluna dillere destan düğün


Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi
Didim İlçesi’ne bağlı Akyeniköy Beldesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Yılmaz Öz, oğlu Yılmaz Öz’ü dillere destan bir düğün töreniyle evlendirdi.
Akyeniköy Belediyesi çok amaçlı sosyal tesisin bahçesinde gerçekleşen düğün töreninde bir yandan mehteran takımı, bir yandan davul-zurna ekibi, bir yandan orkestra çalgısı, bir yandan da folklor ekibi düğün törenine renk kattılar. 2 bin balığın hazır edildiği yemekli düğün töreninde, içkiler su gibi aktı, seyyar mutfaklar oluşturuldu. Muhteşem bir törenle Ümran-Yılmaz Öz çiftinin oğulları Yılmaz ile Özbek ailesinin bankacı kızları Zeynep Özbek yaşamlarını birleştirdiler. Her iki aile ve genç çiftleri bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadılar. Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Sarıkemer Belediye Başkanı İbrahim İlhan, Söke eski Belediye Başkanlarından İbrahim Adalı ve yardımcısı Mehmet Küçükvar, Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Örnek, Söke Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Karababa, bazı yönetim kurulu üyeleri, Didim Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Meclis Başkanı Bahattin Gökdemir, Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı Ekrem Sert, Kooperatif Müdürü Mehmet Karayel, Söke Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Avcı, Gölbent Köyü Muhtarı Nurettin Yıldız, Yunanistan’ın Girit ve Samos şehirlerinden Yunanlı konuklar, her iki ailenin eş, dost ve akrabaları bu mutlu günde bir araya geldiler.
Bayanlar için oluşturulan alanda orkestra eşliğinde eğlenilirken, diğer alanda davul-zurna eşliğinde oyun havaları oynandı. Girit’ten gelen Tanasi Cimbis ile Yunanlı yazar Konstantinis Hacifatinos 11 yıl önce karşılıklı atılan dostluk köprüsünün artık iyice sağlamlaştığını söylediler. Düğün töreninde hazır bulunan Didim Milatos Otelin sahibi Hasan Tuntaş, Sökeli Bilal Türkoğlu, Didim’de işletmeciliğini yaptığı moteli-Türk-Yunan dostluk evi olarak düzenleyen turizmci Mustafa Şentürk ve bir grup Yunanlı konuk başkan Öz ve genç çiftleri kutladılar. 1997 yılında Girit ile Akyeniköy arasında Türk-Yunan dostluğu köprüsünü atan başkan Öz, kendi ismini taşıyan oğlu Yılmaz Öz’ün düğününde çok heyecanlandığını ve bu heyecanını ve mutluluğunu kendisiyle paylaşan tüm konuklarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.