Yüksekokul eğitiminin sekteye uğramasından korkuyorum

Yüksekokul eğitiminin sekteye uğramasından korkuyorum

Kaymakam Mehmet Demirezer:Yüksekokul eğitiminin sekteye uğramasından korkuyorum

Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer; fakülte binasının 2015 Mayıs ayına kadar bitirilmediği takdirde, Söke"deki yüksekokul eğitiminin sekteye uğramasından yana korktuğunu ve endişe duyduğunu söyledi.

2. Fakülte binasının inşaatının hızla devam ettiğini ancak desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer açıklamasında; “Eğer fakülte binasını önümüzdeki eğitim yılında yani 2015-2016 eğitim yılında devre sokamazsak ilçemizdeki yüksekokul eğitimin sekteye uğramasından korkuyorum. Endişem var. Çünkü öğrenci sayısı bizim beklentilerimizin üzerinde artıyor. Tabi bu artışı mutlaka kaçırmamız lazım. Onun için omuz omuza, gönül gönüle çalışmamız ve fakültemizi 2015 Mayıs ayı itibariyle bitirerek üniversitemize teslim etmek zorundayız” dedi.

2023 yılı, Cumhuriyetin 100 yılında Söke"nin eğitim ve sağlık kenti olma vizyonunu yakalaması gerektiğini belirten Kaymakam Demirezer; “Müstakil üniversitesini kurmuş ve bunun alt yapısını hazırlamış bir Söke olarak 2023"e hazırlık. Eğitim kenti olmanın yanında sağlık kenti olmak. Yurdun çeşitli yerlerinden ve yurtdışından tedavi olmak için insanların gelmesi. Tabi tüm bunlar önce hayalle başlar, sonra bu hayallerin peşinden koşan idealist kişilerin çabalarıyla gerçekleşir. Gerçekleşeceğine de inanıyorum” dedi.  (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.