Yunus hayalleri ile son yolculuğuna uğurlandı

Yunus hayalleri ile son yolculuğuna uğurlandı

Yunus hayalleri ile son yolculuğuna uğurlandı

Aydın Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi’nde okurken mezun olacağı dönem yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Yunus Gökcük binlerce kişi tarafından hayalleri ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. 18 yaşındaki Yunus’u arkadaşları göndere çektikleri Türk Bayrağı mezarlığa taşıdı.
Bilindiği gibi Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi son sınıfta eğitim gördüğü sırada Lenfoma rahatsızlığına yakalanan 18 yaşındaki Yunus Gölcük, Nisan ayından bu yana tedavi gördüğü ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nden İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde kendi kök hücresiyle nakil Yunus, yaşama tutunmak için kritik bir sürece girmişti. Sevenlerine ve arkadaşlarına sosyal paylaşım sitesi hesabından seslenen Yunus Gökcük, “Her şey yolunda gitti Allah’a şükür bugüne kadar. En sonunda nakili de olduk inşallah hayatımıza bundan sonra güzel bir şekilde devam ederiz” diye yazmıştı. Vefatından önce arkadaşlarına hastane yatağından da mektup gönderen Yunus’un “Tekrar aranıza döneceğim ama hakkınızı helal edin” diye seslendiği öğrenildi.
Tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nde dün hayatını kaybeden Yunus Gökçük, doğup büyüdüğü köyü Köşk İlçesi’ne bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde gözyaşları ile karşılandı. Mimar olmayı hayal eden Yunus’un derslerinin de çok iyi olduğu öğrenilirken, Yunus’u arkadaşları, öğretmenleri ve köylülerden oluşan binlerce vatandaş son yolculuğuna uğurladı.
Cenaze törenine Köşk Belediye Başkanı Rıfat kadri Kılınç, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Köy meydanından mezarlığa kadar omuzlarda taşınan henüz hayatının baharındaki Yunus Gökcük burada toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.