Yurdagül teyzenin maç heyecanı "Hadang gari çocuklarım bidene da atıverin"

Yurdagül teyzenin maç heyecanı "Hadang gari çocuklarım bidene da atıverin"

Yurdagül teyzenin maç heyecanı "Hadang gari çocuklarım bidene da atıverin"

Aydınspor’un bugün kendi sahasında oynadığı Mersinidmanyurdu karşılaşmasına adeta seyirci akını oldu. Takımı desteklemek için stada gelen ,ler arasında öyle bir isim vardı ki Aydınspor’u desteklemek için ineklerini komşusuna emanet edip 70 kilometre yol kat etti. Tribünde takımını destekleyen Yurdagül Özbay, taraftarlardan alkış aldı.
Yöresel kıyafeti ile sabah saatlerinde Karpuzlu İlçesi’ne bağlı Tekeler Mahallesi’nde yola çıkıp Aydın Adnan menderes Stadyumu’na gelen Yurdagül Özbay, önce takımın galibiyeti için dua etti, ardından maç boyunca Aydınspor’u destekledi.
“HADANG ÇOCUKLARIM BİR GOL DAHA”
Maç boyunca Aydınsporlu oyunculara yöresel dille ‘Hadan gari çocuklarım bi gol daha atıverin’ diye tezahürat yapan 60 yaşındaki Yurdagül Özbay, hayatında ilk defa maça geldiğini belirterek tribünde futbol maçı izlemenin çok keyifli olduğunu söyledi. Sabah ineklerini savar savmaz yola çıktığını belirten Yurdagül Özbay, “Bu maç Aydın için önemliydi. Eskiden de bir çok önemli maça gitmek istedim ancak imkanlar elvermemiş idi. Dün akşamdan hazırlığımı yaptım. Sabah erkenden inekleri savıp komşuma emanet ederek yola çıktım. İyi ki gelmişim Aydınspor önemli bir başarıya imza attı. Ben de bu güzelliğe şahit oldum. Pek sevindim. Bundan sonra fırsat buldukça maçlara gelirim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.