YUVACA MAHALLE MUHTARI ÇEKİN “ TEK KELİME İLE SÖYLÜYORUM ÇERÇİOĞLU’NA HELAL OLSUN”

YUVACA MAHALLE MUHTARI ÇEKİN “ TEK KELİME İLE SÖYLÜYORUM ÇERÇİOĞLU’NA HELAL OLSUN”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmaları devam ediyor.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya gelen ekipler, talep ve önerileri dikkatle dinleyerek çözüm bulunması için çalışma yapıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabahın ilk saatlerinde Söke’ye bağlı Yuvaca Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Batı Bölgesi Koordinatörü Fatih Akkentli’nin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşların talep ve önerileri dikkatle dinlendi, çözüm bulunması için çalışma yapıldı.
Yuvaca Mahalle Muhtarı Mustafa Çekin: Tek kelime ile söylüyorum helal olsun
Konuyla ilgili konuşan Yuvaca Mahalle Muhtarı Mustafa Çekin, mahallesine yapılan hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Muhtar Çekin, “Özlem Başkanımıza helal olsun. Tek kelime ile söylüyorum helal olsun. Böyle çalışkan halkını düşünen kişilere ihtiyacı var ülkemizin. Özlem Çerçioğlu bu alanda tek. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

Akkentli: Ekiplerimizin mesaisi gün doğmadan başlıyor

Çalışmalara katılan Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, “Ekiplerimizin mesaisi Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla sabahın ilk saatlerinde başlıyor. Özellikle pandemi döneminde erken saatlerde vatandaşlarımızı ziyaret ederek talep ve önerileri olup olmadığını soruyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında Sayın Başkanımızın Aydın’da hayata geçirdiği uygulamalar devam ediyor” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.