Zeybek gösterileri izleyenleri büyüledi

Zeybek gösterileri izleyenleri büyüledi

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Halk Oyunları İl Temsilciliği işbirliğinde düzenlenen Okullar Arası Minikler, Yıldızlar ve Gençler Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Halk Oyunları il birinciliği müsabakalarını izlemeye gelen sporcu aileleri ve tüm zeybek severler tribünleri doldurarak sporculara destek verdiler. Zeybek gösterileri izleyiciler tarafından tam not aldı.

 

Yapılan yarışmanın ardından gençler düzenlemesiz kategorisinde 1’inci Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2’nci Yenipazar Anadolu Lisesi, gençler düzenlemeli kategorisinde 1’inci Kuşadası Makbule Uçar Anadolu Lisesi, yıldızlar düzenlemesiz kategorisinde 1,inci Efeler Mustafa Kiriş Ortaokulu, 2’nci Efeler Kardeşköy Ortaokulu, yıldızlar düzenlemeli kategorisinde 1’inci Kuşadası Nermin Metin Akar Ortaokulu ve minikler düzenlemesiz kategorisinde 1’inci Efeler Cumhuriyet İlkokulu oldu.

 

Kategorilerinde birinci olan okullar 10 – 11 Mart 2018 tarihlerinde Manisa’da gerçekleştirilecek grup yarışmalarında Aydın’ı temsil etme hakkı kazandı.

 

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından dereceye giren sporculara madalya, kupa ve başarı belgesi verildi. Ödül törenine Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Halk Oyunları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Hızır Cenk Saruhan ve Melih Taşer, Halk Oyunları İl Temsilcisi Tolga İlbaş, Okulsporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar ve okulların yöneticileri katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.