ZEYLAN: "ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER"

ZEYLAN: "ÖZRÜ KABAHATİNDEN BETER"

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis veya devir edilmesi talebine Cumhur İttifakının ilçe başkanlarının ret oyu kullanması ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan Söke Belediye Meclisi’nde yaşanan olaylar sonrası yaptığı yazılı açıklama da Cumhur İttifakı temsilcilerini hedef aldı. Zeylan, Söke Belediye Meclisi’nde mülkiyeti Söke Belediyesi’ne ait Güllübahçe Mahallesi 285 ada 158 parselde kayıtlı taşınmazın atık su arıtma tesisi yapılması için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis veya devir talebi maddesine ret oyu kullanan Cumhur İttifakı ilçe başkanlarının özrünün kabahatinden beter olduğunu ifade etti.

 

ZEYLAN:”YAPILACAK YATIRIMA ENGEL OLMANIN BEDELİNİ HALK SİZE ÖDETİR”

 

Zeylan açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi: “Yapılacak yatırımın arazisi 12 yıl evvel imar planına arıtma tesisi olarak işlenmiştir. CHP’li iki belediyenin ortak proje üretmesinden rahatsız olanlar bugün açıklamaları ile gülünç duruma düşüyorlar. Mesafeyi bir kez daha gidip görmelerini dilerim. Kulaktan dolma bilgiler ile halkın karşısına çıkılmaz. Daha arıtma tesisinin nereye yapılacağını bilmiyorlar. AKP Parti İlçe Başkanına buradan seslenmek istiyorum. Kendi genel merkezi tarafından başarısız bulunup bir daha görev verilmeyen birinin açıklamalarının zaten halkımız üzerinde bir inandırıcılığı kalmamıştır. Tekrar görev verilmediği için meclise gelemeyeceğim diye üzülmeyin. CHP Söke İlçe Başkanımızın misafiri olarak sizi her zaman Söke Belediye Meclisi’mize bekleriz. Ancak unutmayın, Sökeliler size halka hizmet edin diye oy verdi. Zamanı gelince hesabını soracaktır. Söke’ye yapılacak yatırıma engel olmanın bedelini halk size ödetir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.