Zeytin ve zeytinyağına alım heyeti dopingi

Zeytin ve zeytinyağına alım heyeti dopingi

Zeytin ve zeytinyağına alım heyeti dopingi

Türkiye’nin ilk zeytin ve zeytinyağı fuarı olan, Olivtech 2016 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’na Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi (ZZTK)’nden “Alım Heyeti Organizasyonu” desteği geldi.
Olivtech Fuarı’na eş zamanlı olarak 7. Ekoloji Fuarı da ziyaretçilerle buluştu. Olivtech 2016 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’nda da iç tanıtım faaliyetleri için yerlerini aldıklarını belirten Zeytin ve Zeytinyağı Tanıtım Komitesi (ZZTK) Başkanı M. Kadri Gündeş, 26-27 Nisan tarihlerinde Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, fuara paralel olarak bir Alım Heyeti Organizasyonu gerçekleştirdiklerini kaydetti.
Söz konusu Alım Heyeti Programına; Pakistan’dan H.A.F International ve İspanya’dan Jana-Sakina S.L firmalarının katılım gerçekleştirdiğini anlatan Gündeş, “26 Nisan 2016 Salı günü, Ege İhracatçı Birlikleri’nde 10 Türk firmasıyla ikili iş görüşmeleri yapan ithalatçı firma temsilcileri, 27 Nisan tarihinde ise Olivtech fuarını ziyaret ederek fuar katılımcıları ile ikili görüşmelere devam ettiler, Fuar ziyaretleri ardından firma, zeytin ve zeytinyağı fabrikalarını ziyaret ettiler. Bu görüşmelerin ticari bağlantılara dönüşmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.