ZIPKINLA BALIK AVLAMA

ZIPKINLA BALIK AVLAMA

ZIPKINLA BALIK AVLAMADA SÖKE GENÇLİKSPOR TUTULMUYOR

Hatay'ın Arsus Beldesinde yapılan 'Zıpkınla Balık Avlama Milli Takım Seçmeleri'nde Aydın Temsilcisi Söke Gençlikspor Türkiye Şampiyonu olurken, Ferdi Klasmanda birinci olan Sabri Kılıç, Milli Takıma seçildi. Şampiyona'da 4.ncü olan Aydın Nazilli Sanayispor'dan Sedat Sezgin beş kişilik Zıpkınla Balık Avlama Milli Takımına seçildi.
Su Altı Sporları Federasyonu'nca geçtimiz ay içerisinde Balıkesir'in Erdek İlçesinde yapılan Zıpkınla Balık Avlama Türkiye Şampiyonasında 66 takım arasından sıyrılıp, ilk altı takım arasında yer alan ekiplerin bir kez daha yarıştığı Milli Takım Seçmeleri Hatay'ın İskenderun İlçesine bağlı Arsus Beldesi'nde yapıldı.
Söke Gençlikspor, Antalya Gençlikspor, Bursa Alternatif Spor Kulübü, İstanbul Cadde Bostanspor Kulübü, Nazilli Sanayispor ve Sinop Triatlon Spor Kulübünün mücadele ettiği Milli Takım Seçmelerinde; 22.510 puan toplayan Söke Gençlikspor Kulübü takım olarak birinci olurken ikinci, Sinop Tiatlon Spor Kulübü, üçüncü ise Antalya Gençlikspor Kulübü oldu.
Avladıkları Balıklarla ferdi olarak başarılı olan Sabri Kılıç (Söke Gençlispor), Serdar Ak (Antalya Gençlikspor), Murat İskenderoğlu, Ünsal Sezer (Sinop Triatlon Spor Kulübü), Sedat Sezgin (Nazilli Sanayispor) Milli Takıma Seçildiler. Şampiyonada dereceye giren takımların ve sporcuların kupaları Su Altı Sporları Federasyonu Başkanı İnkliap Obruk tarafından düzenlene törende verilirken, Milli Takıma seçilen Zıpkınla Balık Avlama Milli Takım Sporcularının 2008 yılı içerisinde Venezuella'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'na katılacakları öğrenildi.
Söke Gençlikspor Zıpkınla Balık Avlama Takımı Antrenörü Ahmet Cumhur Sakız "Söke olarak son dönemlerde su altı sporlarında ciddi mesafeler aldık. Son şampiyonadaki elde ettiğimiz derece ile başarılarımızı perçinleştirdik,sporcularımızı kutluyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum