Ziraat odası başkanları bu düğünde bir araya geldiler

Ziraat odası başkanları bu düğünde bir araya geldiler

Ziraat odası başkanları bu düğünde bir araya geldiler


Yılmaz Ölmez
Gerçek Gazetesi
Germencik Ziraat Odası meclis üyesi İbrahim Canavar Ortaklar Beldesi"nde düzenlenen görkemli bir törenle oğlu Tefik Canavar'ı evlendirdi.
Saliha - İbrahim canavar çiftinin oğulları Tefik ile Sevgi - Bilal Baba çiftinin kızları Burcu düzenlenen görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdiler. Canavar ve Baba ailelerini bu mutlu günlerinde eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.
Oğlan evinde sazlı-sözlü, yemekli gece düzenlenirken, kız evinde de kına töreni vardı. Ziraat Odası meclis üyesi İbrahim Canavar'ı bu mutlu gününde Germencik Ziraat Odası Başkanı Ali Arslan, Söke Ziraat Odası Başkanı Muhsin Örnek, Germencik Ziraat Odası meclis ve yönetim kurulu üyeleri, Naipli Köyü Muhtarı Mehmet Değerli ve konuklar yalnız bırakmadılar.
Damat evinde bir araya gelen ziraat odaları başkan ve yöneticileri sazlı-sözlü bir gece yaşadılar. Ardından kına töreni için gelin evine geçildi. Ziraat Odası Meclis Üyesi İbrahim Canavar çocuklarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.