Zor zamanda CHP'de görev yapmak onurdur

Zor zamanda CHP'de görev yapmak onurdur

SÖKE CHP'DE MELDA KESKİN DE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ARİF AKÇAY - Gerçek Gazetesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Örgütü'nün 3 Aralık tarihinde yapılacak ilçe kongresi yaklaşırken eski ilçe Başkanlarından Melda Keskin de başkan adaylığını açıkladı.
Dün saat 13:00 sıraları  CHP İçe Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısına partililer ve parti delegeleri katılırken, muhtemel İlçe Başkanı Adaylarından Ziraat Mühendisi, geçen dönem CHP'den Aydın İl Genel Meclisi Üyeliği görevini yapan Ziraat Mühendisi Orhan     Korkmaz ile sanayici, eski ilçe başkanlarından Erkan Polat da gkatılarak, başkan adayı Melda Keskin'e başarılar dilediler.
Melda Keskin, yaptığı açıklamasında özetle "Bugün onurların en büyüğünü yaşı yorum. Onur duyuyorum çünkü, günümüzde vatan ü zerinde oynanan gerici, emperyalist oyunlara karşı; tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda savaşmış Anadolu kadınından birisi de bugün benim diyebiliyorum. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cesur, vatansever, cumhuriyete sevdalı, demokrasiye inanmış,       devrimci çocuklarından birisiyim, onur duyuyorum. Çünkü, damarlarımda doğarken akmaya başlayan ve son nefesime kadar da sürecek olan CHP aşkıyla, memleket insanımın sosyal demokrasiyle yönetilmesi gerektiğine inanan solcu bir vatandaşım. CHP, yaşam demektir, mücadele demektir. Bu nedenle partimin o muazzam insan sevgisini, özgürlük inancını, emekçiye saygısını, hoşgörüsünü, yaşamın her alanında eşit yönetim ilkesini, mücadele ruhunu, özellikle ülke gidişinin çıkmaza sürüklendiği şu günlerde memleket insanımın her birisine anlatmak ve yaşatmak zorunlu olmuştur. Bu bilinçle harekete geçen partili kardeşlerimiz, ilçe başkanı olduğum son genel seçimlerde partimizin Söke'de en yüksek oyu almış olmasını ve ayrımsız insan sevgimizi, mücadele ruhumuzu, cesaretimizi, başarıdaki sonsuz kararlılığımızı da neden göstererek benim ilçe başkanı olmam konusundaki isteklerini dile getirdiler. Memleketin bu zor zamanlarında CHP'de görev yapmak onurdur diyerek; emekçi yoldaşlarla yürekle rimizi birleştirip 3 Aralık'ta yapılacak olan ilçe           kongresinde ilçe başkan adayı olmaya karar verdim. Amacımız, partinin ruhuyla bütünleşerek, her bir üye mize bu kocaman ailede bir birey olduğunu hissettirmek, hoşgörü ve sevgiyi kalkanımız yaparak parti içi bütünlüğü sağlamak ve tek yürek olarak önümüzdeki genel seçimlerde yeniden Söke'de büyük bir zafer kazanmaktır. Buna olan inancımız ve kararlılığımız tamdır. Adaylığım konusunda bana inanan, destekleriyle güç veren bütün dostlara yürekten teşekkür ediyorum. Diğer ilçe başkan adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.