AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR YEMEĞİNDE ALKOLLÜ PROVAKATÖRE POLİS ENGELİ

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR YEMEĞİNDE ALKOLLÜ PROVAKATÖRE POLİS ENGELİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına gelen alkollü vatandaş, tüm çabalara rağmen sakinleştirilemedi. İsminin A. D. olduğu öğrenilen kişi, polis ekiplerince alandan uzaklaştırıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Ayı nedeniyle Aydın Atatürk Kent Meydanı'nda iftar programı düzenledi. Programa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Millet İttifakı üyesi çok sayıda siyasetçi ve belediye başkanı ile yüzlerce vatandaş katıldı.

İftar programının öncesinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Çerçioğlu, iftara katılan Aydınlılar ile yakından ilgilendi.

Öte yandan, Aydın'da bulunan yerel bir gazete iftara katılarak Başkan Çerçioğlu'na ulaşmaya çalışan bir kişinin korumalarca alandan uzaklaştırıldığını iddia etti. İddiaların gerçek yüzünün ortaya çıkması ise uzun sürmedi.

Edinilen bilgiye göre, isminin A. D. olduğu ve alkollü olduğu öğrenilen vatandaş, Başkan Çerçioğlu'na ulaşmaya çalıştığı esnada sesini yükseltmesi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratlarınca sakinleştirilmeye çalışıldı. Yoğun çabalara rağmen sakinleşmeyerek alkolün verdiği etki ile provokasyona başlayan A. D., Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince alandan uzaklaştırıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE SALDIRDI

Öte yandan, A. D.'nin geçmişte de alkollü bir şekilde Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek belediyenin güvenlik görevlilerine saldırdığı öğrenildi. Hakkında suç duyurusunda bulunulan A. D. hakkında açılan davanın sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.