İŞTE KÜFÜRÜN HAKARETİN BELGESİ, KÜFÜRBAZ ÇETESİ

İŞTE KÜFÜRÜN HAKARETİN BELGESİ, KÜFÜRBAZ ÇETESİ

İnsanların aile bireylerini hedef alarak galiz küfürler sarf eden Hüseyin Akan isimli Facebook hesabı toplumun tepkisini çekiyor.

Gerçek Gazetesi/ Durmuş Tuna
Annelere, eşlere, çocuklara varana kadar ağza alınmayacak küfürlü paylaşımlar yapan Hüseyin Akan isimli kişinin, Söke Pamuk Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer ile aynı masada görüntüleri ortaya çıktı.

HÜSEYİN AKAN İLE İSMAİL ÖZER AYNI MASADA
Facebook hesabı her ne kadar Hüseyin Akan ismine olsa da Adıyamanlı olan bu kişi okuma yazma bilmiyor ve kullanılıyor. Hüseyin Akan adına açılan Facebook sayfasını asıl kullanan kişi İsmail Özer ve bu fotoğraf Güllübahçe Günbatımı Restoranda çekilmiş. Söke TARİŞ’in paralarını içki masasında Hüseyin Akan ile ezerken çekilen bu fotoğraf çok şey ifade ediyor. Hüseyin Akan ismiyle insanların ailelerine ağıza alınmayacak küfürler Facebook hesabından içki masalarında kurgulanmış.

KORKU VE PANİK YEMEĞİ
Deşifre oldukları için panik halinde bir araya gelen İsmail Özer ile Hüseyin Akan'ın ne konuştuklarını tahmin etmek zor değil. Masanın konusu, küfürlü paylaşımlar nedeniyle korku içinde panikleyen Hüseyin Akan'ı sakinleştirmek. Facebook hesabından yapılan çirkin paylaşımlar ve kumpaslardan nasıl kurtulacaklarının hesabını yapan İsmail Özer’in aynı zamanda Hüseyin Akan'ı sakinleştirmek için avukat oğlu Ali Özer ile avukatı Kaan Akın'ı telefonla arayarak bilgi aldığı tahmin ediliyor. Ali Özer'in ilerleyen dakikalarda İsmail Özer'in masasına geldiği ve Hüseyin Akan'ı sakinleştirmeye çalıştığı restoran müşterileri tarafından iddia edildi. Hukukçu evlat Ali Özer hukukun üstünlüğünü savunmak yerine kumpas kuran babası İsmail Özer ile maşa olarak kullanılan Hüseyin Akan'ı kurtarmaya çalışması ne kadar manidar.

ALİ ÖZER UYARDI MI?
Avukat oğul Ali Özer, babası İsmail Özer'e acaba nasıl telkinde bulundu?
Ali Özer babası İsmail Özer'e; "Hüseyin Akan isimli Facebook hesabından istediğin şekilde sinkaflı paylaşımlar yap. Nasıl olsa hesap senin adına değil ve şikayet olursa sana bir şey olmaz. Ben yasaları çok iyi biliyorum, sen merak etme babacığım” şeklinde cesaretlendirdi mi yoksa "baba yanlış yapıyorsunuz ve şikayet edilirse ceza alırsınız. Hüseyin Akan senin yüzünden hapis cezası alır" diyerek uyardı mı?
Acaba hangisi?

ismail-ozer-huseyin-akan-ayni-masada.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.