Gerçek Gazetesi
30 Ağustos 2008 Cumartesi günü kutlanacak olan Büyük Zaferin 86. Yıl Dönümü Kutlamaları öncesi etkinliklerde her hangi bir aksaklığın yaşanmaması için TSK’in provası Söke’de heyecan yarattı. Kutlamaların yapılacağı Hükümet Meydanı sabah saatlerinden itibaren trafiğe kapatılırken Tören Komutanı Mu. Kur. Yb. Sebahattin Kılınç yönetiminde yapılan prova adeta gerçeğini aratmadı.
30 Ağustos 1922 de kazanılan Büyük Zafer’in kutlamalarının bu yıl tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de coşkulu geçmesi bekleniyor.
Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Afyon’da
Afyon’da yapılacak olan Zafer Bayramı’nın 86. yıl dönümü etkinliklerine davet edilen Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Afyon’a gitti. Önceki yıllarda da Afyon’da düzenlenen etkinliklere davet edilen Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Aydın Yöresi Oyunlarını sergileyecekler.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın provası bile heyecan yarattı
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının görkemli provası bayram heyecanının erken yaşanmasını sağladı.
İlk yorum yazan siz olun